|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 9 Pierwsze chwile z maluszkami
Cytat:
Napisane przez Samantha7
A u mnie właśnie na odwrót . Dziś rano i popołudniu mi się nie chciało odciągać i wczoraj tez nie i był dramat . Teraz odciagnelam 50ml z tego większego cycka i spokój.
Nie wiem czy o laktozę chodzi czy o to ze mu za mocno leci.
Mam już kupiłam ja. Moim zdaniem jest wręcz za mała  może się wydawać taka duża bo się ona mocno rozciąga.
Ja chyba tez przestane dawać probiotyki małemu. Myśle ze ta wodnista kupa to była od probio wczoraj bo zaraz po podaniu walna kupę taka jakby biegunkową .
Ja ze starszakiem tez jadłam wszystko nawet brokuły czy fasole etc. A teraz jak mały ma takie akcje to się boje . Napewno nabiału nie jem i nie będę bo on wpływa na mleko .
|
serio wydaje sie mała ta chusta? kurcze wygląda na ogromną.. musze gdzies pojechac zobaczyc to na żywo i zmierzyć na sobie.
Cytat:
Napisane przez etusiaaa
Tekst będzie wydrukowany na takich ozdobnych karteczkach. To jest wersja robocza.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
świetnie wygladasz!! i to po dwóch ciążach!
Cytat:
Napisane przez vadi
Etusia - bardzo Ci ładnie
Zaraz się zbieramy pokazać chirurgowi tę szyjkę :| i przy okazji biodra. Trzymajcie kciuki plz...
|
kciuki za dobre wieści! myśl pozytywnie! 
Cytat:
Napisane przez faithworkswonders
Dzien dobry 
U nas wczoraj byla polozna. Mala wazy juz 4260 ,w 8 dni przybrala 360g , dobowo wychodzi 45g czyli bardzo ladnie  u nas tylko kp  a teraz juz przyjechala po mnie mama i jade na caly dzien do nich bo.w miescie mamy na 10:20 bioderka a Bartulek na 11 fryzjera. I buciki musze mu kupic jakies trampki czy cos
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
super przybiera! kciuki za badanie!
my wlasnie wstajemy, mlodszy leży obok najedzony, wierzga sobie i cos tam gada po swojemu, starszy poszedł wybierać płatki i owoce do śniadania.. musze wstac bo sam zacznie to kroić!
milego dnia!
_________________________ __
|