2008-05-22, 22:42
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 III
Hej!
Martusia,ja jeszcze jestem ale tez zaraz zmykam,bo jeszcze obiad musze na jutro ugotowac (a taaaaak mi sie nie chce).
Trzymam kciuki za poprawe i pogody i Twojego samopoczucia
Julitko,buziaki dla Misia w ranne czolko ,niech sie szybko goi!
golabku,brawo dla Bartusia za kroczki
Kamila,udanego wesela zycze,na pewno wszystko wyjdzie super,zobaczysz! Fifi slodziarz!
U mnie czasu brak na wszystko.Potrzebuje paru dni zeby sie zorganizowac .Is iek w sklepie rozrabia,caly czas sciaga mi rzeczy z polek,a ja za nim latam i zbieram te porozwalane ciuchy .Dzis najadl sie piasku plazowego z wystawy (bo okno wystawowe zrobilismy a'la plaza,czyli wysypalismy piaskiem z plazy,udekorowalismy morskimi zwierzaczkami-maskotkami,muszelkami,wia dereczkiem z lopatka,grabkami i foremkami i jest super!),no ale Isiek mi sie non stop do tego piasku dobiera
Sprzedalam juz pare ciuszkow i jestem zadowolona.Mam nadzieje,ze kazdego dnia bedzie coraz lepiej...
Dzis tez zostalam ciocia ,bratu Jose urodzil sie synek David-3050g,nie wiem jaki dlugi bo nie pytalam (z wrazenia ),uryczalam sie jak glupia jak go zobaczylam-kochany maluszek
Isiu byl u fryzjera i wyglada boooosko! Jutro,jak mi sie uda to wrzuce fotki.
Caluje Was wszystkich mocno i pozdrawiam goraco.Mam nadzieje,ze za kilka dni wpadne we wlasciwy rytm i bede miala troche wiecej czasu na wizaz...oby!
...i slonka troche Wam przesylam,bo u nas goraaaaco,ze ho ho
paaaaa
|
|
|