Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Próbujemy,testujemy bo w 2017 w ciąży być chcemy -cz.5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-08-18, 11:32   #1663
mala_mm
Wtajemniczenie

Dot.: Próbujemy,testujemy bo w 2017 w ciąży być chcemy -cz.5

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
a zapomniałam ... na Ciebie już jest za późno

Nie wiem czy Wam dziewczyny opowiadałam historie pewną moją
W zeszłym roku w listopadzie wzięłam telefon na abonament.. teoretycznie nie zależało mi żeby zostać przy starym numerze więc wybrałam nowy. Włożyłam karte i się zaczęło....

jakieś SMSY - windykacja jakieś dziwne firmy, że prosimy o kontakt i takie tam. i tak średnio co kilka dni coś przychodzi...

Zanim jeszcze zrobiłam blokade, że tych numerów których nie mam w kontaktach odebrałam jakiś telefon, że Gościu kupi ode mnie działke w Janczewie i, że gdzieś ten numer wisi z takim ogłoszeniem.

Dzisiaj znowu dostałam jakiegoś smsa, że windykacja i coś tam sroś tam. Stwierdziłam, że dzisiaj przeglądnę wszystkie te wiadomości w folderze 'ochrona przed nękaniem' . Było kilka wiadomości z życzeniami wielkanocnymi. Nie wiem czy wiecie ale jak ktoś ma wpisany numer telefonu na fb to łatwo taki profil wyszukać. Wpisałam parę numerów i wynalazło ludzi z okolic właśnie z Janczewa i Gorzowa... Przeanalizowałam również ich znajomych bo mieli odkryte i wiem też, że moja poprzedniczka też miała tak samo na imię (po życzeniach wielkanocnych) i jedna osoba pokrywa się u tych co sprawdziłam.
Nieźle trafiłaś z numerem 😀

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
mala_mm jest offline Zgłoś do moderatora