2008-05-23, 10:05
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II
Cytat:
Napisane przez sanetka
bylam w marcu w salonie i gadalam z krawcowa u ktorej bede szyla/kupowala i powiedziala ze 3 miesiace to na spokojnie starcza. ale i tak wole te 4 dla pewnosci  jak fotki beda to sie pochwale
ja mam na 100-120 osob. wlasnie wiem ze to zalezy od dan, ciekawa jestem takiej sredniej ceny. menu bedziemy w lipcu ustalac. tylko sie nie smiac ale siostra obiecala jajka i ze swinie ubija na miesko. zawsze to cos... 
|
1. Bardzo dobre podejście!!! Im później tym większy stres, że nie zdążysz!!
Pochwalam!! 
2. Nie chcę Cię skłamać, ale przy takich standardowych daniach <bez cudów> na 120 osób wydaje mi się że to będzie razem z owocami jakieś 8 tysiaków spokojnie!
W lipcu troszkę póżno chyba, kiedy masz ślub??
Wiesz im wcześniej będziesz miała listę będziesz mogła sobie stopniowo wszytsko gromadzić! To kupę czasu zajmuje!!
Pomyśl o tym!
Z czego tu się śmiać??? 
Wiejskie jajka są najlepsze pod słońcem!! Moja sąsiadka też obiecała że mi trochę uskłada! ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
A świnka będzie od wujka ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Wszyscy nam powinni zazdrościć, że będziemy mieć super naturalne i świeże produkty!!
hehe, no ba 
Cytat:
Napisane przez gosia1007
Zdjecie jest większe w poście 3117. Suknia nie jest bielusieńka, tylko na zdjęciu tak wygląda. Tak w orginale to ecru, ale takie dziwne bo bardziej białe niz kremowe. A kolor przewodni, właśnie o to chodzi, że nie mam i nie mogę się zdecydować.
|
A sala w jakim kolorze??
Biżuteria jaki kolor?
Ciemne włoski masz prawda?
I nie kłamaj mi tu, bo tamto tez sie małe otwiera ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Napisz coś tu o sobie!
A Pan młody jaki garnitur? kolor?
Kocham nad życie!!!
|
|
|