Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moda "plus size"
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-05-23, 11:14   #1642
gastone
Raczkowanie

Dot.: Moda "plus size"

ojoj dyskujsja trwa!Tak trzymac.Ja sie zaniedbalam ostatnio z zagladaniem do watku bo szukam sobie hobby.hih tak tak.Sluchajcie jestem zauroczna ostatnio ciuszkami robionymi na szydelku.Poprostu bajka.POsytanowilam sobie ze sienaucze robic na szydelku .Pewnie to dlugo potrwa zanim zzaczne probowac dziergac jakies tam bolerka, ale sluchajcie warto! Wszystko mozna wyczarowac! Narazie kupuje.Pozniej wrzuce zdjecie swojego ostatniego lupu, narazie nie moge otworzyc stronki.
grin - sukienka przesliczna..ja mam okazje kupowac taie sukienki ale to nie dla mnie.Dlugosc niestety nieodpowienia (juz kiedys pisalam ze nozki niestety nie do pokazania).Musze miec dluga i juz.A takowych nie ma.
Wciaz szukam butow.Ladnych sandalkow.Mierzylam przepiekne z Eco.Noo nie byly tanie, ale ze wzgledu na ciagle i dlugie poszukiwania odpowiednich butkow moj maz powiedzial ze kupi mi nawet najdrozsze byle bym byla zadowolona.Ma szczescie ze jestem rozsadna i nie biore sobie tego do siebie hihi.W kazdym razie calodniowe szperanie i przmierzanie zakonczylo sie klapa...
Czarno to widze..W Polsce juz bym znalazla a tu same japonki , balerinki i obcasiki.A ja chce plaskie ladne sandaly, ktore beda pasowaly mi do spodnicy jak i do spodni.Buuu
No dobra.Nie smuce wam.Weszlam tu i smuce..
gastone jest offline Zgłoś do moderatora