2017-08-19, 14:04
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: dlaczego nie jestem w 'dating-game'? - rady
Cytat:
Napisane przez iwilldoitmyway
tak, masz rację, tylko ze brakuje mi faceta aby widzial we mnie kobiete.
i dlatego ja się szamoczę w umysle i obieram jakies nierealne cele - wyjezdzam za granicę , pracuje, robie projekty.
wiem, ze jakbym byla w zwiazku to bym sie uspokoiła. nawet na chwile.
nie mam tego komfortu bo tyle lat jestem sama ze juz nie daje rady po prostu. nawet zeby ktos mnie przytulil i wzial za reke.
tu nie chodzi o seks i nie chodzi o przytulenie od matki czy ojca, siostry.
po prostu powoli zamykam sie w sobie, bronie sie bo boje sie ze znowu sie nie uda.
robie swoje ale sie nikomu tym nie chwale. nie musze nikomu niczego udowadniac. nie chce podbudowywac swojej pewnosci siebie na kims. a wiem, ze moj byly podbudowal swoja pewnosc siebie na mnie i mnie odtracil.
bo ja jestem ogolnie spoko. ja wiem o tym.
szkoda, ze nikt nie chce ze mną byc.
po prostu nie czuje sie doceniona.
po prostu jesli nawet ten znajomy sie nie odezwie, przekresle wszystkich. wszystkie relacje które miałam, mam jakos do tej pory i nie bede sie do nikogo odzywać.
mam nadzieje wyjechac i byc szczesliwa za granicą . jesli tu nawet koledzy do mnie nie piszą - a za granica normalnie bez spiny pisali, pytali sie bez podtekstów. o to mi chodzi.
jestem po prostu sama jak palec. i w zadne gierki nie gram. i w tym jest moj blad bo zawsze dostaje po mordzie bo jestem za normalna.
|
Brak pewności siebie widać w każdym poście.
Widzisz, jeśli sama czujesz się niedoceniona, nie masz spokoju życiowego, to wpakowanie się w związek tylko zatuszuje ten problem. Pewnie część facetów wyczuwa Twój niepokój i nie są zainteresowani.
Musisz mieć spokój w głowie
Poznaj ludzi na płaszczyźnie czysto towarzyskiej - facetów pewnie będzie Ci ciężko nie łowić, więc może koleżanki jakieś? Czy Ty się odzywasz do ludzi, że tego oczekujesz? Nie oczekuj od świata, żeby Cię zabawiał. Stań się ciekawą osobą samą w sobie, a nie szukającą dopełnienia, uwagi itp.
Kobietą jesteś czy masz faceta, czy nie! Ubieraj się ładnie, dbaj o siebie, zdrowo jedz, a będziesz promieniować kobiecością
|
|
|