Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - dlaczego nie jestem w 'dating-game'? - rady
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-08-19, 14:25   #11
iwilldoitmyway
Raczkowanie

Dot.: dlaczego nie jestem w 'dating-game'? - rady

[1=4e89258bace7037c96b0592 85119fe847ddc4e93;7642723 1]Brak pewności siebie widać w każdym poście.

Widzisz, jeśli sama czujesz się niedoceniona, nie masz spokoju życiowego, to wpakowanie się w związek tylko zatuszuje ten problem. Pewnie część facetów wyczuwa Twój niepokój i nie są zainteresowani.

Musisz mieć spokój w głowie

Poznaj ludzi na płaszczyźnie czysto towarzyskiej - facetów pewnie będzie Ci ciężko nie łowić, więc może koleżanki jakieś? Czy Ty się odzywasz do ludzi, że tego oczekujesz? Nie oczekuj od świata, żeby Cię zabawiał. Stań się ciekawą osobą samą w sobie, a nie szukającą dopełnienia, uwagi itp.

Kobietą jesteś czy masz faceta, czy nie! Ubieraj się ładnie, dbaj o siebie, zdrowo jedz, a będziesz promieniować kobiecością [/QUOTE]

robię wszystko co mówisz
zluzowałam za granicą- problem w tym, że tu nawet koledzy nie chcą się ze mną umawiać a jeszcze z 2 tyg temu za granicą chodziłam codziennie na towarzyskie spotkania bez podtekstów- i nie ja proponowałam

moze faceci wyczuwają ten brak pewnosci siebie ale nie wiem jak mam to zatuszować jesli tyle razy w zyciu ktoś mnie robil w bambuko lub po prostu mi się nie udwało.
moje kolezanki łowią facetów mlodszych starszych na imprezach a koledzy w naszym wieku na nich czekają bo widzą ze muszą przejsc jakis etap.

no ja taka nie jestem. nie daję 2 szansy jesli po kims płakałam tak to juz jest.
2 lata temu przed byciem z moim byłym bylam w towarzystwie gdzie przyjaciołka mnie zapoznała z ludzmi. tak mi zazdroscila tego ze ja jestem pewna siebie ze odbierała mi wszystko, poprzez przerywanie, odpychanie mnie od potencjalnych kolegów.

a teraz od 2 lat jest w związku z kims 5 lat mlodszym i jest pewna siebie, podbudowala sobie pwnosc siebie przez niego.
i przez to ze mi się nie udalo a ja bylam nowa w towarzystwie normalna i chcialam poznac ludzi na plaszczyznie kolezenskiej.
a ona widząc to naprawdę odpychala mnie, przerywala wszystko , byla zazdrosna o to ze ktos nawet z jej kolegów moze odebrać jej pozycję w grupie

i tak to się zaczęło
nei wiem ile to będzie jeszcze trwac i ile będę musiala czekac i naprawiać siebie
iwilldoitmyway jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując