Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - dlaczego nie jestem w 'dating-game'? - rady
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-08-19, 14:44   #12
mellitus
Wtajemniczenie

Dot.: dlaczego nie jestem w 'dating-game'? - rady

[1=4e89258bace7037c96b0592 85119fe847ddc4e93;7642662 6]Prosisz o szczerość, a więc: wydajesz mi się irytująca. Nie wiem czy to chaos Twojego posta, akcenty narcystyczne, akcenty agresywne czy przebijający z Twojej wypowiedzi brak pewności siebie/kręgosłupa życiowego. Po Twoim poście nie wiem czy chcesz seksu, czy chcesz być głęboka i się odkrywać. WTF. Jesteś szaloną imprezowiczką, podrywasz faceta, a potem Ci się ulewają jakieś zakompleksione wynurzenia? Bo nie wiem jak Twoje odkrycie wygląda, skoro zaraz zaczynają Ciebie "żałować". Wydajesz się rozchwiana, niedojrzała, ZDESPEROWANA. Czytanie Twojego posta wywołało u mnie niepokój.

Popracuj może nad pewnością siebie i stabilnością emocjonalną. Bądź jedną osobą, nie zmieniaj masek co 5 minut. Chcesz seksu - idź na imprezę, uśmiechnij się i w miłej atmosferze zakończ wieczór.

Chcesz głębi, stabilizacji, wynurzeń - zastanów się, jaka powinnaś być, żeby dostać to, czego chcesz. Tylko nie mówię o udawaniu, a o pracy nad sobą, swoim charakterem, stylem życia.[/QUOTE]

Czytasz mi w myślach?
Tez odnoszę wrażenie, że Autorko, jesteś zbyt skupiona na sobie, na tym jaka jesteś fantastyczna, ale jednak zakompleksiona, imprezowa, ale poważna, popularna, ale samotna. Szukasz seksu, ale chcesz ktoś traktował Cię poważnie. Czego więc chcesz? Za dużo czasu spędziłaś na autoanalizie, a życie płynie obok