Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze codzienne jadłospisy, część V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-05-23, 14:09   #1531
201705250937
Konto usunięte

Dot.: Nasze codzienne jadłospisy, część V

Cytat:
Napisane przez deMitia Pokaż wiadomość
Nie mówię o całkowitej rezygnacji, bo trzeba pamiętać po pierwsze o tym, że dieta to tylko 90 %, a po drugie to ja oceniam pod względem "łatwości" zrzucania zbędnych kilogramów
Zamień kubusie na marchewki A tłuszcz masła zamień na tłuszcz jaki dostarczają nam orzechy, pestki, olej z oliwek, czy ryby.
Żółtka zostaw!
Masło jest zdrowe, a zółtka jaj zawierają zdrowe tłuszcze, także całkowicie bym z tego nie rezygnowała. Zresztą, że w wieku 15 lat organizm potrzebuje jak najbardziej urozaiconej diety i wogóle porzuciłabym dietę odchudzająca, a jesli jest naprawde potrzeba ku temu,radziłabym przeprowadzać ją pod okiem lekarza

Cytat:
Napisane przez abelarda Pokaż wiadomość
może jestem natrętna, i wiem, że jestem nowa, ale nie ktoś mi wytłumaczy jak możliwe jest tycie przy 1200? :|
Być może organizm przestawił się na wolniejsze obroty, poniewaz wczesniej jadłaś tak mało. Może aktulanie przewy między posiłkami sa zbyt długie. Poza tym za dużo w Twojej diecie cukrów prostych, zresygnuj z loda, ogranicz owoce. Białka w 1 wersi diety raczej faktycznie przydużo.
201705250937 jest offline Zgłoś do moderatora