2008-05-23, 14:16
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakupy na strawberrynet.com - kolorówka część III
Cytat:
Napisane przez malwiiina
dziekuje Kamisiu  , w poniedzialek zrobie testy i zwroce na ten kolorek szczegolna uwage.
|
Polecam także kolorek H9 o ile H8 wpada ni to w beż, ni to relikatnie w brązo-różyk, to H9 jest bardziej beżowy, piaskowy, błyszczący Jak pan listonosz będzie miły i jutro mi go przyniesie owiązanego fioletową kokardką to pokaże 
Cytat:
Napisane przez littlefrog
wróciłam z poczty  i wklejam daty:
dior ultra gloss reflect 257, co prawda na prezent ale sprawdzić można  2007-10
fatale lancome zestaw:
tusz 2006-09-21
płyn 2006-11-13
krem 2006-11-23
tuszem się już pomalowałam i.. jestem ZACHWYCONA! 
nie wiem z czego to wynika, może z tego że używałam już tuszów z grzebyczkiem i wiem jak zapanować nim nad moimi cieniaskami-rzęskami  zrobiłam nawet zdjęcie ale niestety telefonem a on ani nie oddaje głębokiej czerni tego tuszu ani tego że w ogóle mam po nim rzęsy 
więc obiecuję poprawę, jak dowiem się kto zabrał aparat i mu go odbiorę to zrobię profesjonalne zdjęcie oczka z bliska w całej okazałości
a teraz przyznam skromnie że czekam na listonosza z kolejnymi paczkami, poczta zwykle pojawia się u mnie między 13 a 14, a ponieważ siedzę w domu to czekam na dzwonek do drzwi, trzymajce kciuki żebym się doczekała 
|
Mnie dziś obudził Pan Listonosz z paczką dla mnie .. szkoda, że nie z Tru 
Mam prośbę mogła byś pokazać na ustach/ ręku (niepotrzebne skreślić ) Diora #257? Kiedyś w Sephorze testowałam jakiś i o ile mnie pamięć nie myli, to był on... a chętnie bym się upewniła przed kolejnym zakupem
|