2008-05-23, 14:16
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Zakupy na strawberrynet.com - kolorówka część III
Cytat:
Napisane przez Soft
No kicha straszna  długo czekalaś na odp?
|
Pierwszy zamawiałam 01-05-2008, dostałam 07-05-2008 i tego samego dnia reklamowałam. 08-05-2008 dostałam odpowiedz, że wysyłają new fresh one... ale jak go dostałam stwiedziłam, że ma tą samą datę produkcji co ten pierwszy . Przez kilka dni nie miałam czasu więc reklamacje nr 2 na obydwa kremy napisałam 19-05-2008, 20-05-2008 dostałam odpowiedź, że sprawa w toku i , że myślą co zrobić (pewnie w tym czasie wycinali i zaklejali te kody ). Dziś dostałam dwa maile od benlui i smirti, że bardzo przepraszają i że zwrócą kasę na kartę co trwa ok 2tyg. Dobre i tyle...
Powiem, że też chciałam kupić ten specyfik co Ty bo ma fajną cenę w dwupaku ale jakoś nie skusiłam się. Kupiłam ok mc temu krem Multi-activ Clarinsa na noc i jest ok. Zamówiłam też ich babskie samoopalacze ale szukałam wśrod nowości i tych, które są od niedawna w ofercie bo bałam się staroci... Ale utknęły w UC więc nie wiem czy sie tam nie zestarzeją biorąc pod uwagę ich tempo
Serenite jako posiadaczka suchej skóry przeszłam długą drogę w poszukiwaniu czegoś co da mi przede wszytskim komfort w postaci nie ściągania paszczy w połowie dnia... Często było tak, że kładłam boski i drogi krem po czym około południa marzyłam już tylko żeby się czymś nawilżyć bo nie mogłam otworzyć ust tak byłam ściągnięta . Od dłuższego czasu używam więc LRP toniku i kremu i maseczki z serii nawilżającej Hydraphase, odżywki Nanobase i Lipobase (też z apteki), na dzień głównie Vichy Myokine a na noc Clarinsa Multi-active lub Myokine w wersji na noc. Pod oczy Myokine albo Contour Balm Clarinsa albo Multi-activ bo mnie nie podrażnia w okolicach pod oczami. Stosowałam też przez ok rok Avene Ystheal w wersjach lżejszej i bogatszej ale oprócz okresów wielkiego przesuszu i łuszczenia nie zauważyłam wcale zmian w jakości skóry...
|
|
|