2008-05-23, 14:57
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pochwalmy się swoimi włosami:-)
Cytat:
Napisane przez mi.a
truskawkowawiosna - jaki Ty masz piękny odcień blondu!!!! szczerze zazdroszczę! poza tym przyznam Ci się, że jestem wielką wielbicielką Twojej urody, jesteś prześliczna!!! uwielbiam alabastrową cerę i jasne włosy  no i do tego te oczy...
|
dziekuje Mi.a jest mi bardzo milo, ale mam ochote napisac "wzajemnie", bo Twojej buzi z avatara tez nigdy nie potrafilam zapomniec
Cytat:
Napisane przez trillinka
a to i ja pokaze swoje wlosy..., nie sa rewelacyjne ale sama sobie wyrzadzam te szkody z wlasnej woli  teraz zazywam tabletki a od dawna juz uzywam szamponu i maski l'oreal professional intense repair moim zdaniem bardzo dobre.
teraz niestety mam ochote na zmiane i zastanawiam sie nam balejazem co wy o tym myslicie ? do tego bladu co mam dodac troszeczke ciemniejszy?
a tak wogole to jestem w trakcie zapuszczania,
wlosy na zdjeciu sa tylko wysuszone bez uzycia suszarki
ps.przepraszam za zdjecia ale nie mam programu do przerobki 
|
bardziej podoba mi sie ciemna wersja
Cytat:
Napisane przez Pazuzu
O rety rety,ale macie fajne włosy,szczególnie kręcone,jak ja bym chciała,żeby mi się cale kręciły,nie tylko końcówki...
|
wow
zaloze sie, ze nie ma osoby, ktora sie za Toba nie odwroci na ulicy, takie wlosy zwracaja uwage.
a to, ze sie kreca tylko na koncach- widocznie taki juz ich urok
mi sie podobaja
Cytat:
Napisane przez joasiaczek
|
wygladaja na bardzo geste, dodaja Ci takiego "pazura". ale slowo "okropne" do nich nie pasuje sa urocze
ale mysle, ze zafarbowanie na jednolity braz dobrze im zrobi
Cytat:
Napisane przez maryam87
Jeszcze raz moje wlosy  sorry za quality, zdjecia nie sa az tak wyrazne
|
wow, jaka dlugosc 
tez chce
|
|
|