Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pochwalmy się swoimi włosami:-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-05-23, 14:57   #4110
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Dot.: Pochwalmy się swoimi włosami:-)

Cytat:
Napisane przez mi.a Pokaż wiadomość
truskawkowawiosna - jaki Ty masz piękny odcień blondu!!!! szczerze zazdroszczę! poza tym przyznam Ci się, że jestem wielką wielbicielką Twojej urody, jesteś prześliczna!!! uwielbiam alabastrową cerę i jasne włosy no i do tego te oczy...
dziekuje Mi.a jest mi bardzo milo, ale mam ochote napisac "wzajemnie", bo Twojej buzi z avatara tez nigdy nie potrafilam zapomniec
Cytat:
Napisane przez trillinka Pokaż wiadomość
a to i ja pokaze swoje wlosy..., nie sa rewelacyjne ale sama sobie wyrzadzam te szkody z wlasnej woli teraz zazywam tabletki a od dawna juz uzywam szamponu i maski l'oreal professional intense repair moim zdaniem bardzo dobre.
teraz niestety mam ochote na zmiane i zastanawiam sie nam balejazem co wy o tym myslicie ? do tego bladu co mam dodac troszeczke ciemniejszy?
a tak wogole to jestem w trakcie zapuszczania,
wlosy na zdjeciu sa tylko wysuszone bez uzycia suszarki

ps.przepraszam za zdjecia ale nie mam programu do przerobki
bardziej podoba mi sie ciemna wersja

Cytat:
Napisane przez Pazuzu Pokaż wiadomość
O rety rety,ale macie fajne włosy,szczególnie kręcone,jak ja bym chciała,żeby mi się cale kręciły,nie tylko końcówki...
wow
zaloze sie, ze nie ma osoby, ktora sie za Toba nie odwroci na ulicy, takie wlosy zwracaja uwage.
a to, ze sie kreca tylko na koncach- widocznie taki juz ich urok

mi sie podobaja

Cytat:
Napisane przez joasiaczek Pokaż wiadomość
Już kiedys wklejałam swoje włoski ale teraz mam lepszą perspektywę, troche ładniej wyszły...i nie prostowałam...zobaczcie moją grzywe lwa....okropne kręcone KUDŁY!!!

A za miesiąc farbuje na jasny brąz!!)) tak jak na zamieszczonym niżej obrazku
wygladaja na bardzo geste, dodaja Ci takiego "pazura". ale slowo "okropne" do nich nie pasuje sa urocze
ale mysle, ze zafarbowanie na jednolity braz dobrze im zrobi

Cytat:
Napisane przez maryam87 Pokaż wiadomość
Jeszcze raz moje wlosy sorry za quality, zdjecia nie sa az tak wyrazne
wow, jaka dlugosc

tez chce
truskawkowawiosna jest offline Zgłoś do moderatora