2008-05-23, 16:02
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jesienne Mamy 2007 cz. II
Berbeaa Lipinko ale masz słodziaka częściej wklejaj zdjęcia
Biankaaa Lipinko, uroczy spioszek-podroznik.Przylaczam sie do zdania Berbei - wklejaj czesciej fotki
Dziękujemy i obiecujemy wklejać częściej 
Dorka19801 lipinka- super spioszek- udanego długiego weekendu!
Śpioszek to z niego marny hehe, tylko w samochodzie kima czasem. Wam tez życzę udanego wypoczynku
Joli31 Lipinko fotki super , dziękuje Ci bardzo; nie wiem tylko, czy znajde czas na zakupy....
Coś na pewno wymyślisz, oczywiście nie musimy chyba prosić się o zdjęcia ze spotkania 
82anusia Piotruś jak malowany, na takie delikatne rysy twarzy.
Taka moja mała laleczka, ostatnio trochę marudna no ale cóż, ząbki…
Demonik Piotruś w fotelu rozłożył się jak lord! Lord Piotruś .
Lord dobre
Joasiah Lipinka ja mam wypełnienie feretti i jestem bardzo zadowolona w ogole z poscielki i tego wypełnienia ale uzywamy na razie poduszkę bo kołdra deko za duża
poduszka jest płaska i to bardzo duży plus
to tak samo jak kupujesz dla siebie kołdre jak kupisz taka poduszke za 5 zl a za 50 zl to widac roznicę
oglądałam już te wypełnieni.a i feretti przypadło mi do gustu. Czuc roznice w dotyku wiec mysle ze będzie bardzo dobrze się sprawowac, a Twoja wypowiedz jeszcze mnie w tym utwierdziła
joli31 U nas noc spokojna. Ok 3 przebudziła sie na jedzonko, a ja i wcisnęłam jej smoka zasnęła. Może to jest sposób....Jednak nie cieszę sie jeszcze bo z moją panną jest tak, ze dziś jest ok, a jutro be. Polatała po podłodze, upatrzyła drzwi od szafy i chyba pół godzinki otwierała i zamykała . Zmęczona padła w końcu, mam nadzieje, że pośpi conajmniej godzinkę jeszcze.
Może u nas tez się ten smok sprawdzi ??? ostatnio Piotrus budzi się co 30-40 minut w nocy i zwalam wine na zabki, to może smoczek okaze się jakims wyjsciem 
Jedna z mam pisala ze nie sklada życzeń. Ja tez się dopisuje. Rzadko jestem na necie ostatnio i nie chce tak w kratke na chybil trafil składać. Kiedys mialam troszke wiecej czasu a teraz buuu
Murmelius jakie świetne zdjecie i pomysł z odbiciem stopki miodzio bobas
Pozniej wkleję zdjęcia. Buxki dla was i waszych pociech.
Edytowane przez Lipinka
Czas edycji: 2008-05-23 o 16:06
Powód: poprawka
|
|
|