Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zakupy na Strawberrynet
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-05-23, 15:21   #3102
Annabel Lee
Raczkowanie

Dot.: Zakupy na Strawberrynet

Cytat:
Napisane przez wunia83 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy któraś z Was ma maila do UC nr 1 w Warszawie???

Zatrzymali mi oczywiście przesyłkę, a nie jestem z Wawy, chciałam wszystko załatwić mejlami, ale pod wskazanymi czterema (!!!) nr telefonu nikt nie raczy odebrać a chciałam się właśnie o ten adres mejlowy dopytać także jeśli któraś z Was ma, to byłabym wdzięczna ogromnie

Aha, jeszcze jedno: Karolina napisała powyżej, że "na zwrot cła z truskawy nie ma co liczyć". To oni już nie zwracają cła? Coś się zmieniło?

P.S. Miałam taki pomysł, żeby zadzwonić w tej sprawie do Radia Zet i do Weissa Bo normalny człowiek nie ma szans się dowiedzieć, na jakich zasadach paczki są oclane/oVATowane i czemu jedne tak, a inne nie

P.S. Jeszcze jedno - czy tłumaczyłyście jakoś na polski te pisma z truskawy?
Nie licz na to, że załatwisz cokolwiek przez maila z warszawskim UC - albo osobiście albo przez poczte. Wysyłasz im ksero dowodu osob. + order confirmation z truskawki (nie tłumaczysz całości - tylko piszesz obok produktów co to jest np. tusz do rzęs, woda toaletowa itp.) i to powinno wystarczyć.
Aaa no i czasem jednak odbierają telefony

Truskawka cały czas zwraca opłaty celne. Karolina pisała, że ma podartą kartkę od UC i dlatego ma z tym problem, bo nie ma potwierdzenia poniesionych kosztów.
Annabel Lee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując