2008-05-23, 16:56
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ze mna jest cos nie tak czy z nim ? Pomocy.
Cytat:
Napisane przez eyo
Zaczne od tego ze na forum mojego miasta wiele osob nie lubi mnie delikatnie mowiac. Nie raz osoby te pisaly w postach roznego rodzaju epitety na k** dz** itp... dodajac obok moje imie i nazwisko - no coz nieprzyjemna sprawa ;/
Jedna z tych osob to chlopak kumpeli mojego TZ... kumpeli ktora mnie nie lubi i nie raz dala to odczuc. Ja tego kolesia nie znam osobiscie ale z tego co pisze na forum jasno wynika ze zna sporo faktow o mnie. Jedyna osoba od ktorej moze to wiedziec jest wlasnie ta kolezanka ktora mnie nie znosi ;/
No i sytuacja : moj chlopak zaprasza te dziewczyne do siebie zeby jej czegos tam uczyc. Pomine fakt ze przez to ma mniej czasu dla mnie bo on przeciez musi sie tez zajac soba. Zrobilo mi sie delikatnie mowiac zle i przykro bo ja ze swojej storny nigdy przenigdy bym nie odezwala sie do osoby ktora w ten sposob traktuje osobe ktora kocham lub powiedziala tej osobie co mysle o jej zachowaniu. Powiedziałam mu o tym.. i on się wielce obraził bo przecież to go nie dotyczy i to nie jego sprawa ;/
Ze mna jest cos nie tak ze mi z tym zle czy jak bo ja juz nie mam sily ;(
|
Cytat:
Napisane przez eyo
ja juz naprawde nie wiem co mam czuc, on mi od razu robi wyrztu ze traktuje go ja zdracje ze mu nie ufam ze cos tam ;(
potrzebuje kogos zeby mi jakos doradzil bo ja juz nie wiem czy ja nie jestem jakas wredna baba ktora marudzi i dreczy swojego faceta ;/
|
Sla mnie, zachowanie Twojego TŻeta jest dziwne.
To fajnie, że chce być miły i komuś tam pomóc, ale bez przesady, w takiej sytuacji powinien być po Twojej stronie.