2017-08-20, 17:13
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.LIX
Cytat:
Napisane przez Aabelia
 na lotnisku w Rodos po ok. 5 e, za to w tawernach ceny wysokie jak na Grecję i jedzenie takie sobie, miejscowi podobno jeżdżą wieczorami na plaże Tsambika, nam już czasu nie wystarczyło, żeby zostać tam dłużej.
|
Wszyscy straszą wysokimi cenami w knajpach w Grecji babka w biurze podróży powiedziała, że jeśli chcemy wersję ekonomiczniejszą , to zdecydowanie all Ale choć raz na jakieś owoce morza TŻowi nie daruję 
Cytat:
Napisane przez be_zludna
Ja do Grecji nigdy nie chce wracać ze względu na jedzenie. Nie toleruje laktozy, a oni do wszystkiego ładują beszamel. Do wyboru miałam więc warzywa z grilla albo mięso, które wcale szczególnie dobre nie było, ot - bez szału. Ceny kosmos, a dwa razy się zatrulam (na szczęście przezorny zawsze ubezpieczony) i praktycznie po każdej próbie czegokolwiek innego niż te warzywa albo mięso, bolał mnie brzuch.
Oczywiście o czymś takim jak mleko sojowe, to wiedza tam tylko w Starbucksie.
Więc jak ktoś ma nietolerancje pokarmowe, to musi się mocno nagimnastykowac w Grecji. Oczywiście teraz już bym tam nie próbowała niczego, więc wszelkich złych stanów samopoczucia bym uniknela, ale co to za wakacje, że masz do wyboru warzywa albo warzywa [emoji14]
Ostatecznie trzy dni jadłam frytki
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Beszamel i fetę to ja mogę jeść całymi dniami choć miałam w tym roku podejrzenia o jakiś początek nietolerancji laktozy, to na szczęście okazało się być coś innego 
Wydaje mi się, że jakieś nietolerancje pokarmowe zawsze są uciążliwe 
Cytat:
Napisane przez Miskaa78
nie mam problemów pokarmowych, może nie będzie tak źle - w Grecji będę pierwszy raz  jak patrze za okno to mogłabym lecieć nawet dziś 
|
Kiedy lecisz?
Daj spokój z dzisiejszą pogodą wygląda jak w październiku pierwsze liście spadły, deszcz je zmoczył i jest obrzydliwa ciapa na ogródku 
Cytat:
Napisane przez liv87
 tez myslalam na Grecja w tym roku, ale w drugiej polowie wrzesnia jest tam juz chyba za zimno...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
TŻ chciał jechać w ostatnim tygodniu września, ale powiedziałam, że bierze na siebie odpowiedzialność za pogodę na szczęście wypadł mu jeden sierpniowy wyjazd 
Aaa korinko, bilety na siatkówkę sprzedaliśmy tacie TŻ
Idę się pakować i wyruszam w tą okropną pogodę do Kato
|
|
|