Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rocznik 92 cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-05-23, 19:36   #1674
Jutte
Wtajemniczenie

Dot.: Rocznik 92 cz. IV

Cytat:
Napisane przez anecia0509 Pokaż wiadomość
Ja sobie zobaczyłam na necie i wychdozi na to ze takie "regilijne spotkanie młodych" ;p

Wkręciła mi sie piosenka Fu- raptowne realia. Pozwytywna

A własnie mam pytanie z kategorii głupich ;p Pytam z czystej ciekawości;p
Próbowałyscie coś kiedyś z narkotykami, jak tak to jakimi? Ogólem jak to jest w waszym otoczeniu z narkotykami, duzo osób bierze/wciąga itp.
Bo jestem ciekawa, ze wzgledu na to, ze wiem, ze w róznych rejonach jest inaczej

Ja nigdy nic z tych rzeczy nie próbowałam i nie mam zamiaru, nie ciagnie mnie do tego. Moge sie przyznać, zę jedyne co robiłam to kilka razy zioło paliłam.
Ale do tego też mnie nie ciagnie.
W moim otoczeniu własnie duzo osób pali holandie, a tak, zeby cos innego to raczej nie. Jedynie te głupie czternastolatki sie zabieraja za białe i inne rzeczy, mysląc ze bedą w ten sposób fajne.. ehh az sie szkoda robi takich osób.

Nie pytajcie skad te głupie pytanie, bo sama nie wiem;ppp
kurde nie wiedziałam,że wy nie wiecie co to:P no kojarzycie te tematy : brama ryba, ojciec J. Góra itd ?

Cytat:
Napisane przez meditative92 Pokaż wiadomość

nie moge z was

Jutte ja mam pomysł z tym wierszem ;D może weź Baczyńskiego elegie o chłopcu polskim ? tam jest np. "malowali krajobrazy w żółte sciegi pożóg wyszywali wisielcami drzew płynące morze" .. chociaż to chyba zbyt okrutne :P ale można jakoś to przedstawić rysunkiem.

ja wrocialm z miachaa niedawno i zaraz ide tez na dwor szukałam sukienki .. porażka ... nic nie ma ... jedynie jedna sukienka mi sie podobała i była ok , ale ja chciałam bombke a to bombka nie była .. kurde czemu u mnie nigdy nic nie ma ? ;/ przeciez to nie jest az taka prowincja wrr ;//

kurde ja nie mam nigdzie "nowy wątek" ;// zobacze zaraz jeszcze raz! ;D i nie śmiac sie ze mnie ;D ale naprawde jest tylko "odpowiedz" a nowy wątek to nie ;D

ja nie pale i nie paliłam bo straaasznie mnie od tego odpycha . mialam duużo okazji ale jak sobie coś postanowie to już tak musi być
haa za późno :P już narysowałam :PP
uwaga wiersz Jan Brzechwy "Hipopotam"
a nie mówiłam ,że się cofam w rozwoju :P

znalazłam też taki fajny wiersz
tylko nie ma autora :/

"Trzy Anioły"

Anioł Smutku
siedzi na kamieniu
i tak bardzo szlocha...
Jego łzy są tak czyste
Błyszczą jak drobne
Kryształki