2008-05-23, 20:32
|
|
BAN stały
|
Dot.: Zakupy na strawberrynet.com - kolorówka część III
Cytat:
Napisane przez kasiaoli2001
Jak dla mnie kolory nie są złe choć ten sraczkowaty brązik w Sky Glow  będzie chyba nietknięty, lubię szarości i używam Sky Glow i Earth Reflections i czasem nawet je łączę bo te szarości na moim oku są niebieskawe o dziwo a nie używam tego niebieskiego cienia... Jak zmieszam SG z brązem tym najciemniejszym z ER wychodzi to co lubię czyli stalowoszary taki przydymiony  . Lubię te cienie za trwałość i to, że się nie osypują i dają latwo łączyć i cieniować ale też uważam , że są zbyt PERLISTE...
Praktycznie nie używam tych jasnych odcieni tylko innego bardziej matowego cienia jako cienia podkładowego bo wtedy nie zniosłabym już tej perlistości na całej powiece, nakładam je tylko w kąciku w celu rozświetlenia.
Kolory z ER i SG połączone jak dla mnie piękne i idealnie się wbiły  w nową garderobę, właśnie pokochałam takie dymne szarości 
|
Ja mam Earth Reflections i Tropical Light. Używam w zasadzie tylko najciemniejszej zieleni z TL i obu brązów z ER. Reszta kolorów z tych paletek wygląda na moich powiekach absolutnie tandetnie. Są zbyt jasne i zbyt perliste, jak to ładnie określiłaś
Z piątek mam jeszcze Pink Idol i te kocham miłością absolutną. Są fantastyczne - znacznie mniej błyszczą, lepiej trzymają się skóry i kolory są zdecydowanie bardziej nasycone.
Nie wiem dlaczego tyle teraz dowalili tej perły...
|
|
|