2017-08-22, 18:53
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XXX
Cytat:
Napisane przez triflee
Też przemyślałam sprawę i wzięłam jeszcze kilka maseczek do twarzy. Ostatnio bardzo lubię używać, więc na pewno się nie zmarnują 
|
Ja zrobiłam podobnie bo u mnie identycznie. Wzięłam maseczki Perfecta miodową i różaną- po 3 sztuki z każdej i AA Beauty Bar- jedną węglową i 2 sztuki tej z olejkiem. Do tego peeling do ust i balsam do ust Evree. A przez pogaduchy o włosach z wami skusiłam się na ten spray Swiss Volume i na olejek Kneipp Tajemnica Piękna bo ma fajny skład i mogę nim tuningować maski do włosów.
Czyli specyfiki do ust i do włosów na zimę zachomikowane.
U mnie nadal spokój. Niby pierwsze braki są, ale półki nadal pełne. Szału promocyjnego nadal nie widać jakoś szczególnie.
---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ----------
Cytat:
Napisane przez Benera
|
Sprawdź po kodzie w regulaminie czy ten płyn Babydream wchodzi na promocję. Kody są po lewej stronie tabeli z produktami. Jak zrobisz wyszukiwanie liczb w dokumencie to Ci pokaże czy ten produkt wchodzi na promocję. Bo teoretycznie płyny do kąpieli nie wchodzą tylko olejki, balsamy. Ja tu widzę rabat, ale na ten płyn Tuttii Frutti tylko.
|
|
|