Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Misja w Zambii - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-05-24, 09:36   #286
_MAMA_
Zakorzenienie

GG do _MAMA_
Dot.: Misja w Zambii - część III

bardzo dziękuję wszystkim za życzenia
pita777 Tobie za sms-a
dostałam także cudny wiersz od s.Franciszki który chciałam każdemu z Was zadedykować:
Anioły są ludźmi niosącymi światło
tam gdzie są- robi się jasno i przejrzyście
One pomagają stanąć na nogi ludziom załamanym
I w niewidzialny sposób utrzymują równowagę świata
Czujesz w nich trochę tajemnicę Niezgłębionej dobroci,
która pragnie Cię objąć ...
P.Bosmans

Wszyscy jesteście ANIOŁAMI

i jeszcze życzenia i wspaniałe wieści z Zambii

Kochana *MAMO* zycze 100 lat w radosci i zdrowiu!, Bozego blogoslawienstwa i opieki Matki
Bozej! Wrocilam z Lusaki baaaaaaaaaardzo zmeczona ale jak uslyszalam o urodzinach Mamy to mi
przeszlo i pozbieralam sie by napisac choc pare slow.Jutro bedziemy swietowac choc to juz po
urodzinach ale miescimy sie w oktawie.
Dzisiaj cala trojka razem z Mr.Moyo i Mr.Phiri robilismy zakupy dla pre-school children &
dzieci ktore nie chodza do szkoly:koce,sukieneczki dla dziewczynek,ubranka dla chlopcow i dla
wszystkich buciki.Kocow to byly 3 ogromniaste bale i pol.!!! 2 bale zostawilismy u naszych Siostr
w Makeni bo sie wszystkie nie mogly zmiescic do samochodu.Odbierzemy je w przyszlym
tygodniu.Nastepne zakupy to po kolei klasa po klasie......

To tyle chyba zdaze przed polnoca...pozdrawiam i DOBRANOC!
s.Jozefa

Animator co do nagrody Nobla w sprawie wykorzystywania internetu - to ja na każdym spotkaniu zachęcam młodzież bieżmowaną do wykorzystywania tego środka przekazu w dobrych celach bo to nieoceniony pomocnik ....

mukashana poczekaj jeszcze zapytam siostrę moze trzeba jakiś inny lek kupić ... nikt na pewno nie ma za złe że pieniądze leżą na koncie, chociaż moje to nawet nie wiem na czyim :/ bo do mukashany nie dotarły a z mojego wyszły

No to klikamy kochani codziennie na reklamy z pracy i z domu i podawajcie link dalej
_MAMA_ jest offline Zgłoś do moderatora