Wątek
:
Kosmetyki Faberlic!
Podgląd pojedynczej wiadomości
2008-05-24, 10:41
#
643
zabula87
Wtajemniczenie
Dot.: Kosmetyki Faberlic!
Dostałam swoje zamówienie z maja
Płyn do demakijażu z kwiatem lotosu jest bardzo fajny
nie szczypie w oczy i nie podrażnia. Szampon przeciwłupieżowy użyłam pierwszy raz i narazie nie widze efektów. Zobaczymy jak później. Przez pewnien szampon i stresy znowu odnowił mi sie łupież i jak narazie nic nie pomaga
mam nadzieje, że ten z Faberlica pomoże. Wzięłam też lakierowy błyszczyk beżowe pragnienie. Idealny dla mnie odcień
ale niestety mam felekrny egzemplarz, bo zgrzanie na tubce mi poszło i błyszyk wyciekł jak chciałam się pierwszy raz pomalować. Muszę dorwać kropelkę i skleić. Gąbeczka wybodna, chociaż wolę dziubek szpiczasty
Co najdziwniejsze w tym błyszczyku to jego ch...na trwałoć. Wylał mi się na rekę i niczym nie umiałam go zmyć
ani woda z mydłem, ani płyn do demakijażu. Była to strasznie lepiaca, mazista substancja. Na ustach mi to nie przeszkadza, ale z ręki z 5 min. zmywałam szczotką. Trzeba uważać, bo z umywalki też mi ciężko się zmywało. Ja to mam pecha i to jeszcze u tżeta w domu. Jeszcze by mnie zabili
Z czerwcowego biorę krem wysokie sezony. Mam nadzieje, że zmniejszy mi przetłuszczanie cery.
zabula87
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do zabula87
Znajdź więcej postów zabula87