Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lipcówki 2017 ❤ cz. 9 Pierwsze chwile z maluszkami
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-08-23, 11:48   #1489
morelle_
Zakorzenienie

Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 9 Pierwsze chwile z maluszkami

Cytat:
Napisane przez myszowata1313 Pokaż wiadomość
Jak mi gin wpieral ze mala jest taka mala ze jeszcze nie rodzimy tylko czekamy. Na ostatnim usg miala 2200 a waga ur3000. Niby wiem ze pomylki sa na usg ale tak straszyl ze myslalam ze bedzie najmniejsza. A teraz juz taki klocuszek sie robi( wujek ma corke ur marcu a teraz wazy 5kg) Jak ja w foteliku przenosilam z samochodu do przychodni itp to teraz mam zakwasy w rekach 😂

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Moja też praiwe 5kg, ale ja jej nie uniose w foteliku. Tyle co z pokoju do pokoju. Ciężkie to! Szkoda mi kręgosłupa.

Dużo się pomylili. Ta z marca to malutka
Moja koleżanka ma 3 mc i ostatnio była z nią u mnie. Jak położyłyśmy je koło siebie to wyszło, że takie same na długość. Więc chyba w ojca się wdała. Szkoda

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Mojemu dziecku najlepiej dziś jest przy piersi. Jak zabieram to się wkurza. Mógłby w końcu pospać sam...

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

O nie... moja się kokosi... to pospała... 40 min
morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora