2017-08-23, 11:10
|
|
Konto usunięte
|
Pm 2017 cz.54
Cytat:
Napisane przez Anemone
dzień dobry
witam w nowym wątku
Nasze grono coraz szybciej topnieje
129 DDŚ
teściowa doprowadza mnie na skraj załamania nerwowego (dalej nie mam od niej listy gości z ich strony, bo musi się zastanowić  ). Mam ochotę ją zatłuc i jeżeli TŻ do niej dzisiaj nie zadzwoni, to ja zadzwonię wściekła, bo weekend 8-10 września znów będziemy w rodzinnych stronach i chcemy już prosić...  a bez zaproszeń to g... zrobimy
z pozytywnych rzeczy, nasi foto wrzucili kolejne zdjęcia, tym razem > z sesji narzeczeńskiej <
no a co u mnie? remont u rodziców jak ta lala, co mogłam, to zrobiłam, do szpachli, szlifowania i zrywania podłogi się nie nadaję, więc już wróciłam
przyrzekłam sobie też mocne postanowienie poprawy. Zaczynam kurację na skórę i włosy 
|
już zabieram się za oglądanie zdjeć 
Sama zadzwoń lepiej faceci zawsze takie rzeczy przekładają 
Cytat:
Napisane przez malgosiaw123
U mnie w sumie było to samo. Jak już wiedziałam,że na spokojnie z kasą się wyrobimy. Moim ostatnim przedślubnym zakupem były cudne szorty dżinsowe-mimo,że lato się kończy,ale za cenę niską musiałam wziąć  No i biały t-shirt boho   Muszce pewnie by się spodobał  Szeroki,a na rękawach z brązowymi chwostami.
Moja kurtka też była dla mnie idealna 
|
Ja teraz też kupuję jeśli mam na coś ochotę TŻ też z resztą, bo zarobił dużo więcej niż liczył na razie ja kupiłam kilka kosmetyków 
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Edytowane przez 3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b
Czas edycji: 2017-08-23 o 11:12
|
|
|