Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lipcówki 2017 ❤ cz. 9 Pierwsze chwile z maluszkami
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-08-23, 13:50   #1514
xzora
Zakorzenienie

Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 9 Pierwsze chwile z maluszkami

Czy tylko mi nie przyszło do głowy, ze bluzkę do karmienia można podciągnąć do góry? Do tej pory chodziłam albo w topach na ramiączkach i te
ramiączka opuszczałam albo w rozpisanych sukienkach itp.
Dzisiaj założyłam zwykłą bluzkę z rękawkiem z mysla, ze jak sie porozciągam to sie przebiorę. Z rozciągania nici, bo Klaudia sie obudziła i wtedy po prostu podciagnelam bluzkę do góry i zaczęłam ją karmić

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------

Cytat:
Napisane przez anusia1990 Pokaż wiadomość
Jeszcze tydzień temu próbowałam dostawiać ale jej krzyk plus u mnie ból bo te piersi nabrzmiewały a mała nie współpracowała zaowocowało u mnie nerwami. Niepotrzebnie nakręcałam się jeszcze bardziej. Myślałam że zgłupieje z myślą że skoro niby jest ten pokarm to czemu nie potrafię nakarmić własnego dziecka. Teraz staram się zmienić myślenie, że macierzyństwo nie kończy się na cycku i chce z niego czerpać jak najwięcej przyjemności a nie tylko nerwów spowodowanych laktacją. Jeszcze jak mała zaczęła tolerować mieszanke to jakoś wróciła mi chęć życia.

Myślę skoro nie karmię zrobię coś dla siebie... zamówiłam sexi bielizną a co tamniech mąż chociaż skorzysta.

Dobrze, ze zmieniałaś podejście.

Mi sie w koncu udało zmienić podejście do CC - wcześniej miałam żal do siebie, ze nie dałam rady urodzić SN. Teraz dopiero dostrzegam tego plusy i potrafię docenić to co najwazniejsze - ze córka jest cała i zdrowa.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
xzora jest offline Zgłoś do moderatora