2008-05-24, 12:10
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II
Cytat:
Napisane przez belunia1985
Witajcie, ja tez jestem nowa... i od razu mam pytanie czy któraś z Was bierze slub w kościele ss. Wizytek w Warszawie, albo może zna kogoś kto brał?" ciekawi mnie ksiądz po prostu, może macie jakieś info? będę wdzięczna. ślub 27.09. 2008  pozdrawiam serdecznie
|
Ja jestem z Warszawy, ale niestety o tamtym kościele nic nie wiem. Ja będę brała ślub u Bernardynów na Czerniakowskiej.
Cytat:
Napisane przez anna20061
Macie racje czytac wszytkiego chyba niema co !!!
A co do mojego slubu to w sumie pomaga mi moja koleznaka z wloch...I tak mi sie zdaje ze to jedna z wizazanek annakacka...Ona zalatwia mi wiekszosc rzeczy tzn sale i kosciol reszte robimy sami...SLub mam 15 listopada w Venecji... Bardzo vlisko placy sw.marka...
Suknia juz sie szyje a bedzie ona taka jak w zalaczniku...Obraczki bedziemy dopiero zamawiac w Veronie bardzo ladne i niedorgie obraczki maja...Razem z wczesniej wymieniona Moja imieniczko Ania jestesmy ten sam rocznik i ta sama profesja.tzn fryzjer stylista...WIec napewno we dwie cos bedziemy doradzac...Szkoda tylko ze niebedziemy uczestnoczyc we swoich slubach bo ona jedzie bodajze na ukraine czy do rosji nigdy niemoge zapamitetac....Tylko jej tego niemowcie bo sie jeszcze obrazi...No a co daej do slubu t jeszcze trzeba duzo zrobic.Bo w sumie wszytko bedziemy wiezli z polski,jedzenie alkohol kucharki zespol i tak dalej...wesele niebdzie jakies wielkie bo na okolo 50 osob ale w wyjatkowym miejscu bo w venecji spotkalam sie z Jak wy to mowicie Tz tem ...to narazie koniec bo siedze w pracy i przyszla klijentka...
|
Obiecuję milczeć jak grób, ale nasza Ania sama to przeczyta
Cytat:
Napisane przez belunia1985
Biricchina - strasznie rozsmieszył mnie twój sen z tym tarciem jabłek na szarlotke  ) masakra, ciekawe kiedy ja będe miała takie nocne jazdy  chociaz juz mi sie śniło przymierzanie sukien brudnych w mikroskopijnych sklepach :0 pozdrawiam
|
No takie tempo miałam, że całe wielkie, plastikowe pudło jabłek starłam na papke
Myślę, że nidłuigo koszmarki mogą Ci się zacząć. Ja pierwsze miałam w zeszłym roku już, potem długo był spokój aż do tego koszmaru sprzed paru dni.
Dziewczynki z 27.09 bardzo mi miło, że bierzecie ślub w moje urodziny
Zawsze wiedziałam, że to ładna data
Mój Łukasz pojechał na uczelnie, proszę wygoncie mnie do łazienki myć się, bo muszę lecieć do sklepu i obiad jakiś zrobić! A tak mi się nie chce...
[aniolek1]28390[/aniolek1]
|
|
|