2008-05-24, 14:20
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jak mogę określić swój typ urody?
Dziewczyny pomocy 1. Jak się opalasz - szybko czy ciężko(najpierw na czerwono bądź różowo). Odcień opalenizny jest ciepły - złotawo-brązowawy czy raczej taki lekko przykurzony, szaro-beżowy?~~Opalam się niezbyt szybko, można powiedzieć nawet ze wolno, od razu na brązowo. Opalenizna złoto-brazowa z przewagą złota ;P2. Kolor oczu - ciemne, jasne... czy tęczówki mają ciemniejszą obwódkę, czy kolor ich jest czysty, a może mają plamki? Jaka jest oprawa oczu (brwi i rzęsy)-jasna czy raczej zdecydowana?~~Oczy ciemne, brązowo-zielone w plamki (piwne?). Tęczówki nie mają obwódki. Brwi i rzęsy ciemne w porównaniu do włosów 3. Piegi - jesli występują, to są złotawe ciepłe czy raczej szaro-brązowe?~~Piegi są na nosku i trochę na policzkach jasne, złotawe. Na ciele dość dużo, brazowe 4. Cera - jaki ma odcień Twoja skóra? Ciepły brzoskwiniowy, oliwkowy, złotawy czy jasny, chłodny wpadający w róż lub porcelanowy? Jeżeli się rumienisz, to na jaki kolor-czerwony czy różowy?~~Cera jasna ale o złotawym odcieniu. (cała jestem jakaś złota :P). Rumieńce różowe.5. Naturalny kolor włosów - ciemny, jasny. Jaki odcień? Czy ma złotawo-brązowe przebłyski czy raczej mysie, bardziej popielate?~~ Włosy jasny brąz ze złotymi przebłyskami nawet takimi miedzianymi.6. Kolor ust (naturalny oczywiście) jest dość jasny, różowy czy ciepły - nasycona czerwień, brzoskwinia czy koral?~~ Kolor ust ciepły, taki koralowo-różowy. Ładnie mi w ciepłych, niezbyt jasnych szminkach.7. W jakich kolorach czujesz się dobrze, a które źle podkreślają Twoją urodę?~~Ładnie mi w zieleniach, brązach, beżach, pomarańczach (ale takich miedzianych) i w turkusowym ciemnym podobno... A wczym brzydko? nie wiem. Właśnie problem mam z ubiorem :/Proszę was dziewczyny o pomoc
|
|
|