Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lipcówki 2017 ❤ cz. 9 Pierwsze chwile z maluszkami
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-08-24, 13:51   #1605
xzora
Zakorzenienie

Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 9 Pierwsze chwile z maluszkami

Siilmariien - dzieki za info o kapuście, wypróbuje
Etusia - nawet nie wiedziałam, ze taki zastój kilka miesięcy moze sie utrzymywać
JonSnow - tak, to ten bujaczek
Nulka - ja czasami tez stosuje twoją metodą. Jak Klaudia leży przy mnie to oplatam ją kocykiem a potem z tym kocykiem odkładam.
Mała! Niedługo na pewno doczekasz sie uśmiechu synka.
Chilli - dobrze, ze z synkiem lepiej. Przystojniak ci rosnie. Klaudia czasami sie rozciąga.

Poprostu - wypróbuje twoją metodę. Ja z kolei mam sposób jak Klaudia jest płaczliwa przy piersi - zaczynam ją mocno bujać (a właściwie to telepać) podczas karmienia. Wtedy sie uspokaja i często zasypia.
Carolles - kolejna polecasz kapustę, muszę z nią podziałać. Mam nadzieje ze u ciebie pierś przestanie bolec.
Aggs - super, ze Bartek tak ładnie zaczął spac. Moja Klaudia tez ucięła sobie dłuższą drzemkę przed południem - zdążyłam sie porozciągać, zrobic ćwiczenia na rozejścia mięśni, zjeść drugie śniadanie i zrobic pudding chia na kolacje.
A i zmierzyłam obwod brzucha - mam +2cm od ostatniego pomiaru. Albo wcześniej jakoś inaczej centymetr przykładałam albo nie wiem. Nie powinnam rosnąć, ale tez nie maleje niestety. A i od pn dieta czysta, bez słodyczy. Słodycze były zgodnie z założeniem w weekend - sernik od teściowej.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
xzora jest offline Zgłoś do moderatora