Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - co robić gdy pies gryzie właścicieli?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-08-24, 16:21   #15
62f33e9ec77d3cf0943e95da9955941e4a625c6c
Konto usunięte

Dot.: co robić gdy pies gryzie właścicieli?

Cytat:
Napisane przez Izabela161295 Pokaż wiadomość
Oczywiście że go nie bijemy. Poprzednia rodzina źle go traktowała i tak mi już zostało. A też słyszałam że Yorki są wredne i potrafią gryząc. Bawi się piłką i tylko tym

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------

Nie może spać nie zamknięty, bo wszędzie sika. Rano się wstaje i trzeba cały dom sprzątać a dodam że to nie jest mieszkanie tylko dom piętrowy i dużo jest późnej sprzątania a tak przynajmniej spokojnie leży całą noc i śpi. Takie załatwianie się nie tylko w nocy robi bo mozna powiedzieć że co pół h gdzie pod ścianą podniesie nogę. Kiedyś myślałam że jest chory że ciągle sika no ale nie..po prostu jest wredny. Wie że nie można a dalej robi swoje
To nie prawda, ze jorki sa wredne. Moj pies jest lagodny i nastawiony pozytywnie na zabawe z KAZDYM psem i KAZDYM czlowiekiem. Nigdy na nikogo nie warknal i nigdy nikogo nie ugryzl (na poczatku gryzl delikatnie rece dla zabawy), szczeka tylko z radosci merdajac ogonem. A ja nie jestem znawca zwierzat i "tresure" ograniczylam do podania lapki, siadu i stopu. Takze nie zrzucaj winy na rase.
Strasznie mnie denerwuja te bajki o wrednych jorkach albo o tym, ze to delikatne pieski do trzymania w torebce. Bzdura. Jedyne co mozna powiedziec, to ze sa to psy bardzo dumne, dosc odwazne, ale nie wredne.Wina pewnie stoi po stronie durnych poprzednich wlascicieli, ktorzy psu zgotowali traume. Do weterynarza na badania moczu i do szkoly dla psow na kurs dla zwierzat agresywnych lub zaleknionych.
62f33e9ec77d3cf0943e95da9955941e4a625c6c jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując