Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Facet poznany na necie - co o tym myślicie?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-05-24, 19:55   #201
b2061242e79199a19ea25d448e737c2153b1403a_5fee6602bf23e
Konto usunięte

Dot.: Facet poznany na necie - co o tym myślicie?

hej
dolacze sie do waszych wypowiedzi bo sama przechodzilam przez znajomosci z netu.....wiecie przkonalam sie ze to swiat wirtualny i w nim mozna wszystko tzn.mozna byc sie kim chce itp.
moich spotkan z netu nie bylo wiele ale wierzcie mi ze chyba widzialam wszystko co bylo mozliwe.......uwazam ze trzeba byc bardzo ostroznym tak czy inaczej......a najwazniejsze by nie zgadzac sie na spotkanie juz po paru niewiem dniach pisania na gg czy smsow.tego nie wolno robic.facet ktory proponuje szybko spotkanie wydaje mi sie zbyt szybko do tego podchodzi.
ja mojego faceta poznalam w necie to on mnie zaczepil ale wlasnie pisalismy bardzo duzo smsow,gg zaczela sie niewinna znajomosc jak to on okreslil......nie iskrzylo miedzy nami ale zaczelismy sie sobie duzo zwierzac raczej on ja mu doradzalam.szybko sie przekonalam ze jest facetem ktorego bym chciala miec.oczywiscie nie napisalam mu tego ale im dluzej pisalismy tym dluzej przekonywalam sie w tym........dzis niewinna znajomosc przerodzila sie w cos wiecej.dziwny zbieg okolicznosci bo zanim doszlo do naszego spotkania pierwszego podchodzilismy do niego 3 razy,teraz mamy za soba 3 rozstania.......gdzie walka o to co miedzy nami jest byla bardzo zaciekla.........radzimy sobie i jest ok.
i wiecie co nie zaluje ...........wszystkim ktorzy poszukuja w necie swojej polowki zycze by znalazly kogos odpowiedniego
b2061242e79199a19ea25d448e737c2153b1403a_5fee6602bf23e jest offline Zgłoś do moderatora