Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PM 2017 cz.54
Wątek: PM 2017 cz.54
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-08-25, 07:22   #710
Eunice9
Zakorzenienie

Dot.: Pm 2017 cz.54

Cytat:
Napisane przez pluskotka Pokaż wiadomość
Na korzeń chyba już za późno. Validol chyba będzie potrzebny.
Wółasnie chciałam polecić Validol z leków bez recepty Albo Kalms ale w większej dawce. Ale jeśli takie na Ciebie nie działają to poproś lekarza rodzinnego o coś łagodnego na receptę

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
I podejście,że tylko wykształceni ludzie wiedzą najlepiej,jest średnie. Bo tak zasugerowałaś.
Małogosiu, wydaje mi się że o to własnie chodziło Dorotti gdy napisała o "agresywnych postach". Czepiasz się słówek, Celeska nie mówiła nic nie o wykształceniu, wymieniła tylko zawody i dodała "inne osoby".

Cytat:
Napisane przez LadyArya Pokaż wiadomość
Pluskotka popros lekarke o hydroksyzyne. Jeden z lagodniejszych lekow na recepte i bez skutkow ubocznych. Leki uspokojajace bez recepty jak dla mnie wogole nie dzialaja
Mnie hydroksyzyna jako jedyny łagodniejszy lek uspokaja, ale za to nie mogę po niej funkcjonować, bo zasypiam Czyli coś dla Pluskotki, skoro problemy są ze snem

Cytat:
Napisane przez Anemone Pokaż wiadomość
złożyliśmy zamówienie na zaproszenia.
Mogę prosić o kciuki za szybką realizację i fantastyczny projekt?
jeżeli wszystko pójdzie po naszej myśli, to damy radę mieć zaproszenia na weekend 8-10 września... ale tylko jeśli zrobią je ekspresowo
więc proszę o kciuki

Ale dzisiaj ładna pogoda, słoneczko świeci, ale jest tak przyjemnie chłodno, świeżo, jesiennie