2017-08-25, 07:22
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pm 2017 cz.54
Cytat:
Napisane przez pluskotka
Na korzeń chyba już za późno. Validol chyba będzie potrzebny.
|
Wółasnie chciałam polecić Validol z leków bez recepty Albo Kalms ale w większej dawce. Ale jeśli takie na Ciebie nie działają to poproś lekarza rodzinnego o coś łagodnego na receptę 
Cytat:
Napisane przez malgosiaw123
I podejście,że tylko wykształceni ludzie wiedzą najlepiej,jest średnie. Bo tak zasugerowałaś.
|
Małogosiu, wydaje mi się że o to własnie chodziło Dorotti gdy napisała o "agresywnych postach". Czepiasz się słówek, Celeska nie mówiła nic nie o wykształceniu, wymieniła tylko zawody i dodała "inne osoby".
Cytat:
Napisane przez LadyArya
Pluskotka popros lekarke o hydroksyzyne. Jeden z lagodniejszych lekow na recepte i bez skutkow ubocznych. Leki uspokojajace bez recepty jak dla mnie wogole nie dzialaja
|
Mnie hydroksyzyna jako jedyny łagodniejszy lek uspokaja, ale za to nie mogę po niej funkcjonować, bo zasypiam Czyli coś dla Pluskotki, skoro problemy są ze snem 
Cytat:
Napisane przez Anemone
złożyliśmy zamówienie na zaproszenia.
Mogę prosić o kciuki za szybką realizację i fantastyczny projekt?
jeżeli wszystko pójdzie po naszej myśli, to damy radę mieć zaproszenia na weekend 8-10 września... ale tylko jeśli zrobią je ekspresowo
więc proszę o kciuki 
|

Ale dzisiaj ładna pogoda, słoneczko świeci, ale jest tak przyjemnie chłodno, świeżo, jesiennie
|