|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 9 Pierwsze chwile z maluszkami
Cytat:
Napisane przez Carolles
U mnie tak samo jak u Ciebie. Wkladek w ogole nie uzywam. Piersi miekkie. Laktatorem ściągam minimalne ilosci. Za csly dzień uzbieralam kiedys 30ml. A mala przybiera ładnie. Czasami je co godzine a czasami ładnie co 2,5-3 h.
Zdrówka dla Was!
Darietta ja Warki nie próbowałam ale karmi u mnie daje super efekt tylko po karmi mam wrazenie przepełnionych piersi. Nie pije jednak codziennie. I herbatka z rossmana jest ok.
A jeśli coś mogę Ci powiedzieć to zacznij od zmiany myslenia i podejścia do karmienia piersią. Skoro nie dajesz mm a mala przybiera to znaczy ze masz pokarm i to się liczy. I nawet jeśli placze to powodem nie musi byc jej glod. Za duzo masz nabijane do głowy ze Twoj pokarm jej nie starcza. Dzieci sa różne Tobie widocznie trafil sie typowy ssak co by tylko wisial na piersi. A nawet jeśli masz wrazenie piersi pustych a Wiki ciagle wisi to nie martw sie mleko w piersiach jest produkowane na bieżąco a ona takim wiszeniem napedza Ci laktacje. A i nie wiem czy wiesz ale podczas karmienia piersia powinno się pic duzo wody wtedy mlekp sie produkuje.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Ja pije dużo na ile Wiki pozwoli. A jaka herbatka z rossmana. Wiem że ja mam metlik co do karmienia przez to co inni mówią. Do tego ciezko psychicznie przeszlam ciążę myslałam że po porodzie troche odzyje a tu
|