Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Październikowe mamy 2017 - porodówka tuż tuż ❤ - cz. 4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-08-25, 17:44   #91
aguleekk
Zakorzenienie

Dot.: Październikowe mamy 2017 - porodówka tuż tuż ❤ - cz. 4

Cytat:
Napisane przez Lotso Pokaż wiadomość
Agulek tak jest jak dziecko mocno napiera, moze przy tym skracac sie szyjka wiec lepiej lezec niz siedziecz czy stac. Jak juz bedziesz czula parcie na kupe plus rozwolnienie to juz predzej ze niedlugo urodzisz. Mi sie czasem tak ulozy ze ledwo wydusze trzy kropelki a mocz i posiew ok.
Cytat:
Napisane przez buzn Pokaż wiadomość
Aguleekk ja tak mam od dwóch tygodni i jeszcze jestem w dwupaku, Spokojnie:P
Też wstaje z muszelki po siku i zaraz mam parcie, a tu ledwie kropelki dwie. Teraz robię tak,że jeszcze się poruszam w miejscu drugie siku i dopiero spłukuje

Coś wszystkie dziś drzemią widzę, przygotowujemy się tak

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
No moze nie urodze ale i tak masakra, jeszcze tak mocno jak dziś to nie miałam. Ale po zrobieniu obiadu już siedzę i parcie na pęcherz i te dziwne kucia przeszły.

Ja w siebie na siłę wody nie wleje... staram się pić dużo ale ż drugiej strony muszę uważać bo chyba mam wyjątkowo mocno ścisniety żołądek bo jak przesadze z jedzeniem czy piciem to okropnie mi duszno, ciężko i ledwo siedzę nawet

Cytat:
Napisane przez Akinom0 Pokaż wiadomość
Ja mam zakupione dada i pampers premium care
Ja też

Tż walczy właśnie z malowaniem pokoju,a ja się nudzę bo postanowiłam trochę dziś posiedzieć

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

20.08.2016

Edytowane przez aguleekk
Czas edycji: 2017-08-25 o 17:46
aguleekk jest offline Zgłoś do moderatora