Dot.: Październikowe mamy 2017 - porodówka tuż tuż ❤ - cz. 4
Cytat:
Napisane przez letstry
A ile mała teraz wazy? Wszystko będzie dobrze! Trzymam mocno kciuki! [emoji173]️
|
Wedlug dzisiejszego usg Podobno 1300g
2 dni temu miala nieco ponad 1200g dobry znak
Lapie mnie depresja. Ze mam chu***e lozysko i taka ze mnie matka, ze nawet nie moge jej dac zdrowia..
Cytat:
Napisane przez Libra2
Dużo zdrowia dla was, wiem że to marne pocieszenie ale ja w pierwszej ciąży też musiałam swoje odleżeć z takiego samego powodu jak Ty.Młody był od samego początku na ostatnim centylu i brzuszek w usg wychodził mniejszy.Ale dotrzymałam a właściwie to doleżałam do 37 tygodnia i wszystko było w porządku.Co prawda urodził się ważąc 2300 ale potem pięknie nadrabiał.Wierzę że i u was wszystko się dobrze skończy. 
Teraz moje dziewucha też jest malutka .Waży niecałe 1850 gram w 35 tc i muszę robić co tydzień usg bo podejrzewają iugra.
Miałam wizję leżenia w szpitalu do końca ciąży ale na szczęście wypuścili mnie jeszcze do domu. Teraz mam wizytę 4 września i podejrzewam że profilaktycznie zechcą mnie znowu położyć chociaż żyje nadzieją że jednak nie...
|
A powiedz mi czy mial jakies problemy potem? Neuro, gastro czy inne?
Dziekuje dziewczynki, ze sie martwcie.
Powiem Wam tylko tyle- lezala tu ze mna dziewczyna w 30 tyg. Tak samo jak ja-ciagle pracowala. Obie nawet tu ciągle zajmowalysmy sie praca.... Interesami bo "jak nie my to kto to zrobi" i ja dzis przeniesli na.. Porodowke. Czeka... Ma pompę magnezowa i albo urodzi albo za kilka dni wróci na patologie...
Nie warto. Żadne pieniądze nie wynagradza takiego czegos gdyby miało przyjsc najgorsze...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
-kocyk robiony na drutach
-girlanda- gwiazdki
-rożek
-karuzela z pomponów filcowych
-ochraniacze do łóżeczka
-literka na drzwi "Z"
|