2017-08-25, 22:12
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbujemy,testujemy bo w 2017 w ciąży być chcemy -cz.5
Cytat:
Napisane przez _St0kr0tka
Silna z Ciebie kobieta 
Dzis bylismy w biedronce i kasjerka miala makijaz taki hmm zloto-czarny w sensie powieka praktycznie pol na pol dwukolorowa i w ogole nie rozblendowane czy jak to sie tam mowi [emoji12] a ladna dziewczyna i tak sobie pomyslalam ze by trzeba bylo ja wyslac do invi na makijaz to by od razu lepiej wygladala [emoji106] [emoji106]
Coccinella gdzie przepis dla mnie na sos slodko-kwasny?  odezwij sie [emoji4]
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Heh niezle. Bardzo duzo osob sie tak maluje. Przyznam, ze samej mi sie tak kiedys zdarzylo. Musialam wygladac komicznie.
Cytat:
Napisane przez _groooszek_
Jutro na obiad muszę zjeść placki, muszę
Też mi się to w głowie nie mieści. Te kampanie żeby dziewczyny były mądre i pilnowały swojego drinka tak samo.
|
No tak, bo tylko kobieta jest winna... ehh oby sie poprawilo w Polsce i zaczeli karac tych skur....
Cytat:
Napisane przez asiula1306
To jest kampania sprzed paru dni która ma trochę wydźwięk taki, że to kobieta powinna pilnować drinka i jeśli tego nie robi to jest głupia. Ale nikt nie skupił się na tym że mądry facet nie dosypuje kobiecie nic do drinka i jej nie gwałci. Intencje były dobre bo jak najbardziej uświadamianie kobiet jest pożądane ale te grafiki zabrzmiały tak jakby to kobieta była winna dosypaniu jej czegoś do napoju i konsekwencji tego. Trochę tak jak właśnie z prowokowaniem strojem i zachowaniem.
|
Jak wyzej. Kampanie sa potrzebne, bo wlasnie duzo lasek nie pilnuje sie. Ale na facetow tez powinni wziac bata. I zwiekszyc te kary.
Dzis w radiu słyszałam o tej kobiecie przetrzymywanej i brutalnie gwałconej przez 2 tygodnie bodajze... zmarla... oni przyznaja ze byli na miejscu ale ze sama chciala... nosz kurrr....
|
|
|