2008-05-24, 22:37
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 III
Przeczytałam, ale duzo tego i przepraszam, ze nie odpisze wszystkim 
Jeszcze raz dziękuję wszystkim za pochwały, co do moich włosów 
Emilka po oparzeniu nie ma żadnego znaku, na szczęscie. Już na drugi dzień nie było nawet zaczerwienienia 
dotka Adaś śliczny Taki duży już na zdjeciach, które wkleiłaś i faktycznie podobny do brata 
garnuszki Emilka nie pije mleka krowiego. Jeszcze jej nie dawalam, ale je np. serki, któer przecież są z mleka krowiego. jeśli Olafkowi nic się nie robi, w sensie jakies pryszcze czy cós takiego, to nie masz się czym przejmować 
Czarinko mam nadzieję, ze jednak załatwicie jakos ten internet 
A zdjęcia z komuni superanckie. dzieciaki cudne i Ty śliczna dziewczyna Bardzo ładnie wyglądałaś, zresztą jak zwykle 
ikola niemożliwa jest Uleńka z tym wyjadaniem jedzenia Kaji Emilka też już nie arz grzebała w mise naszych kotów, ale jeszcze nigdy nie spróbowała Za to uwielbia mi przynosic ziemię z kwiatków doniczkowych 
Ja też kupiłam Emilce takie same skarpetki na allegro
Właśnie miałam napisać Kamili, bo sie pytała o te pizamki. Przesyłka przyszła w poniedziałek lub wtorek, nie pamietam dokładnie. Pizamki wydawały sie duze, ale jak uprałam to chyba troszkę sie skurczyły, bo teraz są takie w miare dobre, ale będą jeszcze na jesień, tak sądzę i mam nadzieję 
Ana filmik z plaży obejzany Ale Isiu fajnie chodzi. A ile tam muszelek 
Super, ze towar już przyszedł i ze masz net w sklepie 
KasiuL Nikuś bombowy Na NK też pochwaliłam 
Szkoda, ze wypad do Austrii nie doszedł do skutku 
Julitko buziaczki dla Misia w brodę i czoło żeby mu już nie bolało po upadku
Podaj, podaj adres, misiaczka wyśle, a co to za koszt? Na razie chyba nie szykuje się nam zaden wyjazd, ale dziękujemy Tylko teraz wasza kolej na wycieczkę w nasze strony 
Kamila Fifi słodziutki i ten jego sliczny uśmiech Czekamy na zdjecia z wesela
Hadzi jak już masz aparat, to obowiazkowo musza być zdjecia z koparkami 
Synta zdjecia świetne. Krakowianka sliczna. Zersztą tak samo jak pozostali członkowie rodziny
Madziu pewnie ze pamiętamy Was, jak moglibyśmy zapomnieć o Tobie i Tatiance. fajnie, ze Tati mówi mama.
golabku no właśnie pochwal sie spodenkami fajnie, ze net bezprzewodowo chodzi
Angie, Julitko właśnie wysyłam Wam zdjecia. Jako, ze ja miałam duzo zdjęć, to idzie już 4 mail. Jeszcze będzie 5 jak starczy mi dzisiaj cierpliwoći, a jak nie, to jutro będzie reszta
|
|
|