2008-05-25, 07:52
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sofia, Matylda, Paulina, Barbara, Adriana****Piotruś, Jasiek, Sebastian
Cytat:
Napisane przez asiunia43
a mi najjjjjjjjjjjjjjjjjjbardz iej na swiecie podoba sie imie Pola i napewno moja coreczka tak bedzie sie nazywac,
dla dziewczynki jeszcze podobaja mi sie: Malwina, Zosia, Joanna i sliczne (moim skromnym zdaniem) i dosc oryginalne i mało popularne Miłosława- Miłka urocze jest i wyjatkowe na pewno,
dla chłopca Jaś, Staś, Julek
|
bardzo ładne imiona oryginalne i Miłosława nie słyszałam o takim imieniu - fajne
Jaśmina, Jagoda, Kalina, Malwina, Lena Bianka, Blanka, Łucja, Sofia i pewnie jak bym zobaczyła to nad innymi tez bym się mocno zachwycała 
Cytat:
Napisane przez momo01
Jak słyszę Wiktoria, Weronika, Julia, Zuzanna mam mdłości. (bez urazy) Sama mam popularne w moich czasach imię. Imiona nadawane wśród tak zwanych ludzi z klasą, te które słyszałam to Antoni, Franciszek, Stanisław - ciekawa jestem, kto się odważy na Henryka, Kazimierza, Władysława, Zdzisława. Czekam.
|
ja sie odważyłam na Stefanię i nie uważam to za snobowanie... tylko powrót do zapomnianych imion... albo przy takim wyborze imion - tak naprawdę bardzo dużo mi się podoba - wybór imienia po prababce - tak było w naszym przypadku....
|
|
|