2008-05-25, 09:06
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tableciary plotkary IV
Cytat:
Napisane przez kachula27
Nikitko fajnie ze Mlodemu sie podobalo w kinie no i M na spacerek sie z Toba wybral,to i ja musze sie pochwalic ze ostatnio moj tz tez mnie na spacerek wzial a to szok bo on nie lubi spacerkow
Kinia no to juz nauki i za niedlugo slubik-fajniutko,ja chodzilam na nauki 2 tygodnie a takie rzeczy tak mowili ze ludzie sie dziwili,a mieszkanie przed slubem razem to jedna pania ktora wykladala tak oburzylo ze prawie wygonila jedna pare ktora powiedziala ze juz razem mieszkaja ale co zrobic,kazdy ma inne poglady na zycie
|
Kachula trzeba wyciągać naszych kierowców na spacerki bo więcej czasu jednak spędzają siedząc wiec spacery jak najbardziej wskazane dla nich
Cytat:
Napisane przez kina2807
to super, ze teraz juz nie bedziecie musieli chodzic na nauki
ciesze sie, ze film podobal sie calej rodzince i ze mezus dal sie wyciagnac na spacerek
Aga rzeczywiscie sie nie odzywa, sprawdzalam na jej profilu, ze ostatnio na wizazu byla 19 maja
Kachulko to super, ze juz po wszystkim, mam nadzieje, ze TZ bedzie jak najmniej cierpial 
|
Karolinko ja też sie ciesze ze nauki nas ominą w sumie to ja jak dostane pismo to ide do Kancelarii i Ksiądz wysyła to gdzieś i 1msc czekam na odp i potem już nawet od ręki ślub
Cytat:
Napisane przez Pomidora
Cześć dziewczyny 
Jutro przeczytam coście napisały, jak mnie nie było. Dziś tylko się pochwalę, że odebrałam dyplom i jestem już oligofrenopedagogiem  Rozdanie było bardzo eleganckie i jeszcze na obiad nas zaprosili  Tylko teraz mi trochę szkoda, że to się skończyło i już myślę o następnych studiach  Ale to jest uzależnione od pracy.
Teraz idę spać, bo się źle czuję (@ nadeszła). Dobrej nocy życzę (pewnie już miłego dnia, bo wieczoerm to tu nikt nie zagląda  ).
Ciekawe, co u Agnieszki słychać i czy się z mężem pogodziła? 
|
Kasiu gratuluje dyplomu na pewno sie gdzieś zapiszesz i będziesz się dalej kształcić.
Ja też kiepsko się czuję nerwowa jestem i to i owo pobolewa wieć @ się zbliża i dobrze chce żeby na wyjazd była końcówka albo już po
|
|
|