Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-05-25, 08:12   #1663
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
Czy któraś (wszystkie?) Magda obchodzi dziś imieniny? Jeśli tak, to wszystkiego najlepszego, dużo kosmetycznych "drobiazgów", mnóstwa radości, łez tylko ze szczęścia
Nie wiem jak inne Magdy, ale Magdaleny obchodzą 29.05 Dziś jest niby Magdy, czyli jakby się uprzeć to zupełnie inne imię (tak mi kiedyś tłumaczono )

Dzień dobry wszystkim. Wstałam niedawno jakaś taka rozbita, dziwne sny miałam, i właśnie przez takie dziwne sny jestem taka niespokojna i nieswoja. Szczerze nie lubię się tak czuć , no ale cóż...
Wczoraj widziałam piękne letnie bluzeczki w Mango, taki soczysty róż i czerwien I kilka dni temu piękne buty w Zarze

MagJa, trzymaj się ciepło Ja też zaciskam zęby , żeby za bardzo nie pokazywać, że cierpie i mi źle Nie chcę, żeby wszyscy się nade mna użalali i martwili, bo wtedy czuję się jeszcze gorzej. Mimo, że boli to staram się żyć normalnie. Ja wierzę, że spotka nas (i tu do wszystkich samotnych/porzuconych/porzucających) taki czas w zyciu, że bedziemy szczęśliwe i kochane. Wierzę, że nic się nie dzieje bez przyczyny i czasem musi być źle, żeby potem mogło być dobrze I chyba mi lżej z takim nastawieniem.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora