2008-05-25, 08:12
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3
Cytat:
Napisane przez Organzza
Czy któraś (wszystkie?) Magda obchodzi dziś imieniny?  Jeśli tak, to wszystkiego najlepszego, dużo kosmetycznych "drobiazgów", mnóstwa radości, łez tylko ze szczęścia
|
Nie wiem jak inne Magdy, ale Magdaleny obchodzą 29.05 Dziś jest niby Magdy, czyli jakby się uprzeć to zupełnie inne imię (tak mi kiedyś tłumaczono )
Dzień dobry wszystkim. Wstałam niedawno jakaś taka rozbita, dziwne sny miałam, i właśnie przez takie dziwne sny jestem taka niespokojna i nieswoja. Szczerze nie lubię się tak czuć , no ale cóż...
Wczoraj widziałam piękne letnie bluzeczki w Mango, taki soczysty róż i czerwien I kilka dni temu piękne buty w Zarze 
MagJa, trzymaj się ciepło Ja też zaciskam zęby , żeby za bardzo nie pokazywać, że cierpie i mi źle Nie chcę, żeby wszyscy się nade mna użalali i martwili, bo wtedy czuję się jeszcze gorzej. Mimo, że boli to staram się żyć normalnie. Ja wierzę, że spotka nas (i tu do wszystkich samotnych/porzuconych/porzucających) taki czas w zyciu, że bedziemy szczęśliwe i kochane. Wierzę, że nic się nie dzieje bez przyczyny i czasem musi być źle, żeby potem mogło być dobrze I chyba mi lżej z takim nastawieniem.
|
|
|