Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Układ bez zobowiązań a zaangażowanie.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-08-26, 22:48   #3
dianka91
Raczkowanie

Dot.: Uklad bez zobowiązań a zaangażownie.

Po pierwsze przepraszam za forme mojego postu, pisałam go na niesfornym laptopie który formata nigdy nie zaznał i płata mi figle. Nie podolalam mu..

Dzięki za odpowiedź i wiesz co, wychodzę z założenia że deklaracje w takich układach to całkowite przegiecie, chyba nie powinnam go tym obciążać , powinnam sama sobie z tym poradzić skoro to ja się zagalopowalam mimo początkowych założeń braku zaangażowania.. To go może odstraszyć a nie jest to potrzebne... czy dobrze myślę?? Ztego co piszesz druga opcja bardziej mnie przekonuje

Mam ochotę poluznic kontakt z nim , dziś cały dzień nad tym myślałam i doszłam do takiego wniosku bo życie mi przez palce płynie ... Tylko no właśnie mam obawy o przebieg realizacji tego zamiaru... Czuję że jestem słaba i potrzebuje jakiejś nie wiem, pomocy, wsparcia... Dlatego tu napisałam...

Zostawił u mnie w tamtym tygodniu koszule, zła jestem na niego bo teraz problem z tym ze trzeba ją oddać , problem bo mi o nim przypomina , pachnie jego perfumami.. niby taki drobiazg a jak działa na człowieka...

Nie jestem siebie pewna i siły swojego postanowienia ...
dianka91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując