Witam w moim nowym wątku

Znajdziecie tutaj ubranka od rozmiaru 32/34 do 48, buty, akcesoria i różne dodatki.

Większość rzeczy wymienię za drobiazgi - zapraszam do mojej wish listy, część jednak tylko za coś konkretnego.

Szukam ubrań w rozmiarze - M/L czasem XL, oversize, spodnie L/XL/XXL, buty 36/37, bielizna 75C/D

Wysyłam tylko przesyłką rejestrowaną - polecony albo paczka. Osoba z mniejszą ilością przekupek wysyła jako pierwsza.

Pracuje, także nie mam czasu codziennie tutaj się pojawiać, proszę wziąć to pod uwagę. Wysyłam paczki raz, dwa razy w tygodniu.

Ciuszki przed wysyłką piorę, ale nie prasuje - i tak pogną się podczas transportu

Po wymianie adresów transakcje uważam za zrealizowaną

Mam mnóstwo rzeczy, także staram się nie szukać poza wątkiem. Tak samo nie wymieniam się na siłę

Ze względu na ceny wysyłek najchętniej preferuje duże wymiany

Nie zatajam wad, przed wysyłką chętnie zrobię dodatkowe zdjęcia, podam wymiary, sprawdzę przedmiot z każdej strony. Nie robię jednak w większości zdjęć na sobie

Chętnie wymieniam ubrania na kosmetyki, perfumy i odwrotnie - oddam wiele za CK Euphorię, Kenzo Amour, Kenzo Jungle, TM Alien, YSL Black Opium, La Petite Robe Noire

Odpisuje u Ciebie, proszę, odpisuj u mnie - nie mam czasu śledzić wszystkich wątków