2017-08-28, 10:11
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniówki 2018 - część II
Cytat:
Napisane przez nikopoia
Dzień dobry
Dziewczyny, współczuję Wam przygód z tymi dziećmi  ale stres, i jeszcze żadnego przepraszam... Little ja w ogóle widzę, jak ludzie wpatrują się w te swoje telefony, czy są z dziećmi czy z partnerem/znajomym w restauracji czy gdzieś i świata nie widzą poza niebieskim ekranikiem, to przykro mi się robi. I tacy potem mają dzieci, a najprawdopodobniej ich dzieci to powtórzą.
amparo ja w klubie napisałam w wątku "śmieciowym"  jak wrzucić fotkę: ładujesz zdjęcie np. na www.fotosik.pl i kopiujesz link dla forum
Właśnie skończyłam 20tc (140 dni) także połowa za mną  
|
Dzięki wieczorem spróbuję wrzucić brzusio do klubu.
Cytat:
Napisane przez SweetChoco
Dzień dobry 🌹
Dziewczyny które dzisiaj wizytują, trzymam kciuki ✊✊, napiszcie jak było!
Postanowiłam, że dzisiaj już nie mogę sobie pozwolić na kolejny dzień lenia i czas zabrać się za jakieś wyprawkowe zakupy.
Dzisiaj mam zamiar iść do lumpka, może coś uda mi się upolować. Niedaleko mnie jest taki mały komis wózków więc zobaczę z ciekawości co tam mają.
Miłego dnia!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Udanych łowów! Mam nadzieję, że się pochwalisz łupami 
Cytat:
Napisane przez RedWolf
Hej dziewczyny,
Dawno nie pisałam bo mam urwanie głowy. Mam jakieś 2 tygodnie by napisać pracę licencjacką. A przy moim rocznym synie wydaje mi się to niemożliwe :-( jak teraz nie oddam pracy, będę musiała płacić za cały rok studiów :-/
Więc wybaczcie mi moją nieobecność.
Najgorsze jest to, że badania nie mam jeszcze zrobionego. I tu prośba do mam, które mają dzieci w publicznych żłobkach. Czy mogłybyscie mi pomóc i uzupełnić ankietę <3 https://docs.google.com/forms/d/e/1F...vs6KA/viewform.
Mam nadzieję że jak najszybciej się z tym uporam. I do Was wrócę na stałe. A teraz spróbuję chociaż nadrobić wątek.
Widziałam, że nawet już założenie klubu mnie ominęło :-(
Powodzenia wszystkim wizytującym w tym tygodniu.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Ciężka sprawa, ale dasz radę. Powodzenia
|
|
|