Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jesienne Mamy 2007 cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-05-25, 15:13   #4114
biankaaa
Zadomowienie

Dot.: Jesienne Mamy 2007 cz. II

Cytat:
Napisane przez demonik Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

Moc serdeczności dla Tymka i Kubusia z okazji miesięcznicy .

Sylwio, z okazji urodzin życzę Ci wszystkiego, co najlepsze: pociechy z chłopaków, zdrowia, słońca i jak najwięcej powodów do radości .

Karmiłam Jasia o 12:00, mam nadzieję, że się nie złamię . Wcześniej o 6 rano i o 20 wczoraj wieczorem. Trochę mi smutno...
Martwię się o piersi, bo ja miewałam zastoje. Jutro mąż ma odebrać w aptece granulki homeopatyczne na zahamowanie laktacji. Dziś w razie czego poratuję się szałwią i paracetamolem.
Demoniku, domyslam sie ze to ciezka proba dla Ciebie, ale mysle ze Jas przy odpowiedniej ilosci przytulanek i caluskow od mamusi szybko pogodzi sie z nowa sytuacja Zycze ci duzo wytrwalosci i oby organizm przestawil sie na nowy tryb

Sylwia - dla Ciebie najserdeczniejsze zyczenia urodzinowe Nie zmieniaj sie, badz zawsze taka ciepla i serdeczna osoba. Powodzenia w wychowywaniu Maciusia, w pracy i w pisaniu pracy mgr

U nas niedziela pracowita bo porzadki pozatym mam mega PMS Tyle szczescia ze Blanka ma dzis dzien spiocha i wlasnie trwa jej ponad 2 godzinna drzemka
biankaaa jest offline Zgłoś do moderatora