2008-05-25, 15:13
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jesienne Mamy 2007 cz. II
Cytat:
Napisane przez demonik
Dzień dobry!
Moc serdeczności dla Tymka  i Kubusia  z okazji miesięcznicy  .
Sylwio, z okazji urodzin życzę Ci wszystkiego, co najlepsze: pociechy z chłopaków, zdrowia, słońca i jak najwięcej powodów do radości  .
Karmiłam Jasia o 12:00, mam nadzieję, że się nie złamię  . Wcześniej o 6 rano i o 20 wczoraj wieczorem. Trochę mi smutno...
Martwię się o piersi, bo ja miewałam zastoje. Jutro mąż ma odebrać w aptece granulki homeopatyczne na zahamowanie laktacji. Dziś w razie czego poratuję się szałwią i paracetamolem.
|
Demoniku, domyslam sie ze to ciezka proba dla Ciebie, ale mysle ze Jas przy odpowiedniej ilosci przytulanek i caluskow od mamusi szybko pogodzi sie z nowa sytuacja Zycze ci duzo wytrwalosci i oby organizm przestawil sie na nowy tryb
Sylwia - dla Ciebie najserdeczniejsze zyczenia urodzinowe Nie zmieniaj sie, badz zawsze taka ciepla i serdeczna osoba. Powodzenia w wychowywaniu Maciusia, w pracy i w pisaniu pracy mgr
U nas niedziela pracowita bo porzadki pozatym mam mega PMS Tyle szczescia ze Blanka ma dzis dzien spiocha i wlasnie trwa jej ponad 2 godzinna drzemka
|
|
|