Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lumpeksy, ciuchlandy- nasze łowy i zdobycze cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-05-25, 14:15   #303
NasteCzka
Wtajemniczenie

Dot.: Lumpeksy, ciuchlandy- nasze łowy i zdobycze cz. V

Cytat:
Napisane przez bloondyna Pokaż wiadomość
heheh

tak to jest śmieszne ..
a i owszem !

ale szczerze wole tam chodzić i znaleźć coś fajnego niż do małych lumpków które z daleka biją obrzydzeniem
Tu nie chodzi o to czy chodzić czy nie, pewnie też bym chodziła, gdybym miała okazję, na pewno jest coś fajnego / wyjątkowego, skoro cieszy się takim zainteresowaniem. Głównie chodzi o zachowanie tych ludzi, dzicz Zastanawiam się dlaczego Ci ludzie się nie czołgają, tylko czekają aż krata pójdzie do góry

sweetsrawberries Fajny avatarek

Soline Spokojnie...

EDIT: dopisek

Maggiee Witaj Tęskniłam za Twoimi komentarzami Co do truskawek to na pewno zostawię je w domu Jeśli chodzi o lumpy, to tak jak wspominałam, mam dwa większe w centrum, ale ciuchy nie powalają, wolę te podwórkowe i też liczy się " kto pierwszy ten lepszy", nigdy nie liczyłam ile czasu zajmuje mi znalezienie czegoś, ale orientacyjnie wiem gdzie co wisi, ale gdy pójdę do stoiska z butami, potem do bluzek się ciężko dopchać, bo to jest małe pomieszczenie. Mimo wszystko uwielbiam je i jestem zadowolona z zakupów ( cóź za wyznanie hehe )
NasteCzka jest offline Zgłoś do moderatora