Dot.: Od 2010 roku się znamy i nadal wspólnie odchudzamy ;) cz. 8
Cytat:
Napisane przez heroine86
Psotka chyba się jeszcze nie witałam z Tobą, hej
My dzisiaj wracamy  tzn. do teściów chyba, a jutro do domu  ale to też jeszcze zobaczymy bo Mała coś kataru dostała.... I TŻ zaglądał Jej do gardła i ma "coś" na migdałku... także tego 
|
Cześć 
Ile ma córeczka? I jak, rozwija się jakieś choróbsko czy ok?
Cytat:
Napisane przez Aniaa_89
Cała noc sie dzisiaj meczylam i spac nie moglam.. polozylam sie przed 24 i usnac nie moglam. Przewracalam sie z boku na bok. W końcu po 2 jakos juz sie wkurzylam i wstalam i sobie filmna necie obejrzalam. Polozylam sie znów po 4 i tez sie krecilam i meczylam ale w koncu jakos usnelam...
Ok 10 wstałam i póki co uskuteczniam niedzielne lenistwo 
|
Współczuję :/ Ja ostatnio regularnie mam problem z zasypianiem, regularnie budzę się w nocy na ok. godzinę-półtorej i regularnie budzę się rano i nie mogę spać. Ale to pewnie nadmiar emocji, spraw do ogarnięcia i zapamiętania itd. Śnią mi się meble, malowanie, skrobanie... 
Dziś nie ćwiczę, bo nie mam ciepłej wody (jutro też ), a w zimnej nie zamierzam się kąpać :P Jedzeniem się też nie chwalę, byliśmy w Grycanie :P Ale dzisiaj świętujemy, podpisaliśmy akt notarialny i ustaliliśmy datę - 6.09 przeprowadzka teraz tydzień życia na kartonach i tralalalala nowy etap Nie mogę się doczekać! No i ruchu będzie sporo, znieść te wszystkie graty z III piętra...