2008-05-25, 17:46
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Formuła 1
Cytat:
Napisane przez Bożenka89
I zgadzam sie z Angel, to jest niesprawiedliwe! Moj Sutil tak pieknie dzis pojechal i co z tego jak nie dojechal do mety  Pomimo tego wielkie gratulacje dla Adranka!  Przeciez on nawet najlepsze czasy wykrecal ;] (odwdziecze sie mu jak wroci do domu  )
Ale ja bym Kimasa nie obwiniala za sytuacje z Sutilem, bo to wg mnie cos z bolidem bylo nie tak, zreszta bylo widac, ze Kimas jakos tak dziwnie jedzie. A tak w ogole to szkoda mi go, bo od poczatku wyscig byl dla niego nieudany i to nie z jego winy, no i stracil pozycje lidera na rzecz Hama 
|
Ten boss FI zaczął sapać, że powinna być kara itd, ale też uważam, że to nie jego wina. Widać było jak mu ten samochód zaczął się ślizgać i bum.
Cytat:
Napisane przez Bożenka89
Troche szkoda mi Nicka, ale tak samo jak Angel nie skupialam sie na nim zbytnio, zreszta on na pewno tym faktem sie nie zasmuci  Ale jak pokazywali rozmowe z Nickiem po kwalifikacjach to biedny mial lzy w oczach, troche wzruszajace to bylo 
|
nie oglądałam Nicka, ale pamiętam jak pokazywali Sutila w boksach, od razu skojarzył mi się z Johnem Terry'm.
Cytat:
Napisane przez Bożenka89
A Hamilton i jego rodzinka to rzeczywiscie jak stado malp, hehe  O malo co a Ham dostalby orgazmu ze szczescia  I jaki szpan, widzialyscie P. Daddy'ego i bodajze ta brunteke z Pussycat Dolls? Heh, mysli, ze jak kibicuja mu slawni ludzie to on jest fajny, gowno prawda 
|
właśnie też ich zauważyłam i se myśle o co chodzi 
a widziałyście, że ta księżna Karolina (?) wycałowała Kubka i Massę a Hamiltona nie ? czy to prostu kamera nie uchwyciła 
Cytat:
Napisane przez Bożenka89
PS Nasi siatkarze przegrali z Estonia i nie awansowali na ME  Wstyd... straszny wstyd... Co sie z nimi stalo, nie rozumiem tego ;/
|
|
|
|