2005-09-29, 13:06
|
|
BAN stały
|
Dot.: Wybór telefonu
Cytat:
Napisane przez sweeney
Hej Kochani  Otóż mam mały problemik  . Do jutra musze zdecydowac jaki telefon wybieram  , czy bedzie to Motorola V3, czy Sony Ericsson K600i. Mialam juz okazje "pobawic sie" obydwoma modelami i bardziej podoba mi sie obsluga i wyglad motoroli. Z drugiej jednak strony to SE wydaje sie byc solidniejszy i miec wiecej funckji, no i tez mi sie podoba (chociaz i tak nie bede raczej uzywala bajerow typu kamera  ). O motoroli wiem ze np klawisze sie dosc szybko wycieraja i ogolenie trzeba na nia bardzo uwazac, bo jest delikatna. I teraz sama nie wiem ktory tel wybrac, moze cos doradzicie, bede wdzieczna za kazda sugestie 
|
i znowu nastepny nie potzrevbny wątek, odpowiadam i odpowiadałem na takie pytania na swoim watku najladniejszy i najmodniejszy telefon komorkowy noc oz jak juz jest odpowiem w sprawach technicznych na oba telefony.
Motorola to solidna firma a model v3 jest wykonany z najlepszych podzespołów, ma najnowwszy system oxygen który jest jak narazie nie zawodny czyli nie bedzie sie zawieszał, gubił zasięgu, dzwonił sam czy inne takie jak to jest w przypadku symbiana czy windowsa w telefonach komorkowych. Bede chwalił motorole bo to moja ulubiona marka, usunietą w v 3 problem ciezkiej klapki i napewno jest bardzowygodna w uzytkowaniu ja jednak prawie zawsze wybieram telefony z ekranem dotykowym lub klawiaturą
pełną bo nie umiem pisać na tych telefonach smsów.
Sony ericson k600i nie jest modelem solidnym jak ci sie wydaje, firma ta nie przyklada duzej uwagi do softu i bardzo czesto z ich telefonami sa duze problemy, więc odradzam czesci do nich sa drogie i trudno dostepne a ich serwis kosztuje duzo choc jest bardziej dosteopny niz motoroli .
A nie masz innych propozycji ??????????
|
|
|