Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-05-25, 17:57   #2433
minia99
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to minia99
Dot.: Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy III

Kancia Mikołaj wszystkiego co najlepsze
Ajanna, minisia dziękuję za rady odnoście "ulgi" dla Oli, poczyta o wszystkim i pogada ze swoim lekarzem, bo sama boi się już o czymkolwiek decydować.

Ja dzisiaj obudziłam się z katarem , boję się, że zaraz Olivka coś złapie .

U nas dzisiaj pogoda soperaśna, rano pojechaliśmy do Czech, tzn. mieliśmy jechać o 10, ale Olivcia zaspała i wstała o 9.30, Ola z rodzinką zastała nas prawie w łóżkach . Zabrali nas w super miejsce, niedaleko Pradziada. Taka knajpka gdzie łowi się pstrągi, te złowione zabiera się do domu oprócz tego jest smażalnia ryb, mniam a miejsce przecudne, może wieczorem zrzucę jakieś foty. No i jest news, Ola zjadła dzisiaj całego pstrąga, który chodził za nią od tygodnia i pozostała w jej żołądku .

Katia dzięki za znalezienie literówki przeoczyłam ją.
Izuniak ja też zawsze mam kłopot z prezentem dla mojej 11 letniej już Karoli, ale często robię tak, że zapuszczam wywiad co teraz jest cool, np. kiedyś uwielbiała snoopiego, jak, Twoja Jagoda, więc kupowałam jej komplety typu: torba na ramię, portfel, brelok na klucze, etui na kom, co znalazłam i wszystko z jej ulubieńcem i zawsze kończyło się piskiem z radości więc to jest sprawdzone i baaardzo dobre.
Xantia mam nadzieję, że Aluni nic nie będzie, dzieci są twarde, córeczka mojej koleżanki z pracy gdy miała jakieś 3 lata zjadła pół opakowania proszku do butów na śmierdzące nogi, lecieli z nią w nocy do szpitala, została na obserwacji i nic jej nie było, nawet kupa normalna , potem Aśka się śmiała, że szkoda tego proszku, bo był z Hiszpani sprowadzany
Idę do Olivki bo dziwnie warczy
minia99 jest offline Zgłoś do moderatora