Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 9 Pierwsze chwile z maluszkami
Emmos ojej biedna Amelka zdrówka dla Was😚
Darietta niezłe masz fazy hihi
Cashmere ale szybko poszlo i macie juz za soba chrzest super
Mala ja wydelegowalam starego juz dawno ale tylko bym sie przejmowala ze idac na 12h do roboty pojdzie niewyspany wystarczy ze ja niedosypiam.To tak jak ostatnio wstawialam mema :ja karmie piersia bo moj maz nie moze ,moj maz spi w nocy bo ja nie moge 🙂
Jon ała wspołczuje !!na bąki masaże i kropelki nic innego mozesz mu podkurczac nozki jak sie prezy zeby lepiej wyszly baki.
Mala my mamy taka cala plastikowo z fishera wczoraj wlaczylam pierwszy raz bo Wicek ma fazy na swiatelka od kilku dni a tam jest projektor z gwiazdkami wiec wieczorem mielismy sciany i sufit w gwiazdki maly patrzyl chyba z pol godziny jak go lulalam.
No i dzis myje wlosy i slysze z pokoju grzechotke wchodze a tam moje dziecko wyciaga lapke do swojej pszczolki myslalam ze przez przypadek ale pozniej na brzuszku jak lezal to swiecaca zabawke zaczepial.Jestem w szoku😀az kazalam mamie przywiezc zabawki odlozone po bratanku swiecace spakowalam do kartonu bo w ciazy myslalam ze dlugo sie nie przydadza a mam tylko 2 swiecace w domu zawieszki.
Emilia 7,5h zazdrooo co Wy dajecie tym dzieciom kielicha na noc czy co?😉
Anusia z mm faktycznie mozna przekarmic ale chyba jest ok moj tydzien temu mial 6750 przybiera ok 400 tyg wiec pewnie zaraz bedzie 7 kg odczuwa to moj kregoslup ostatnio nawet tż wysiadl noszac mlodego😉
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|