2017-08-29, 12:47
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 9 Pierwsze chwile z maluszkami
Cytat:
Napisane przez morelle_
Anusia a może spr te dwa nadprogramowe karmienia mniej dać np 60 ml
|
Rozważam ta opcje. Na ten moment musze ja trzymac w chuscie do 14 bo ostatnio jadła o 11. Zbliżaja sie 2 godz i już sie robi niespokojna.
---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------
Cytat:
Napisane przez xzora
dzięki. Oglądałam wczoraj jeden kocyk na colorstories z kapturkiem, ale w effi znalazłam to, czego szukałam - czyli kapturek, ale wełniany: http://effiki.com/pl/Kocyk-kaszmirow...ami-srebrzysty
Zobaczymy, czy rzeczywiście nie będzie gryzący, moja mama zamówiła sobie rok temu sweter z wełny merino 100% i był gryzący.
Morelle napisała, że dużo, ale może rzeczywiście spróbuj ją czymś zająć i przedłużyć czas pomiędzy karmieniami
Co do kontaktu z tobą - nic nie robisz źle. Po prostu takie małe dziecko potrzebuje bliskości, później będzie lepiej.
ja kupiłam kilka rzeczy bo raz że nie miałam w czym karmić, to jeszcze z S przeszłam na M po tej ciąży. Moja rada odnośnie ubrań pod KP - zwróć uwagę żeby się nie mięły. Przynajmniej ja podczas karmienia strasznie się mnę. Staników z zostającą koronką nie widziałam.
|
U nas codziennie walka zeby z 2 godz od ost karmienia przedłużyć do 3. Jedyne co pomaga to jak z nia tancze na rekach
---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------
Cytat:
Napisane przez darietta
Anusia u mnie to samo Wiki tylko na rekach. Czasami jak zasnie to udaje mi sie ja odłożyć do wózka. Odkladam do wozka bo to szansa na wyjscie na dwór inaczej nie ma mowy bo sie drze.
Tez chce kupuc chuste ale przerazilas mnie ze nie chce sie juz w ogole dac odłożyć bo ja chce to jako dodatek. Nie chce zeby łóżeczko i wózek poszły w odstawke
|
nie chciałam Cie przerazic ale tak moze byc. W końcu chusta zbliża
|
|
|