Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lipcówki 2017 ❤ cz. 9 Pierwsze chwile z maluszkami
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-08-30, 19:07   #2309
cashmere
Zakorzenienie

Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 9 Pierwsze chwile z maluszkami

Cytat:
Napisane przez anusia1990 Pokaż wiadomość
Bylismy dzis na wizycie szczepiennej przy okazji ktorej padło podejrzenie wzmożonego napiecia miesniowego. Dostalismy skierowanie do neurologa

Spotkałyście sie z tym kiedys?
My też czekamy na wizytę do neurologa, mamy termin na początek października. I mój ma również problemy z napięciem mięśniowym i asymetrię. Chodzimy prywatnie do fizjoterapeuty. Bo terminy na NFZ to kpina :/

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Chilli Pepper Pokaż wiadomość
Mala slyszalam ze jak sie szybko rozszerza diete to dzieci ladniej jedza tzn jedza wszystko chetnie i sa otwarte na nowe smaki ale to tak zaslyszane nie wiem czy to prawda.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nieprawda Dziecko musi być po prostu gotowe na rozszerzenie diety. Zalecane jest to po skończonym 6 miesiącu.

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------

Cytat:
Napisane przez asia1905 Pokaż wiadomość
Mamy taką polecam

Te motylki można kręcić, ale same się nie ruszają.

My dziś mieliśmy intensywny dzień. Najpierw wizyta u fizjoterapeuty, bo też podejrzewałam wzmożone napięcie i miałam racje. Jaś ma.wzmożone napięcie w karku,.ramionach, ale na tyle, że samą prawidłową pielęgnacją, podnoszeniem, kladzeniem powinno wrócić do normy. U nas objawem była odchylanie głowy do tyłu.
Byliśmy też na.usg bioderek i lekarz stwierdził, że jest perfekcyjnie.

Kupiliśmy też buty do.chrztu i mamy już całą stylizację. Ja nadal szukam sukienki dla siebie

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

A odnośnie rozszerzenia diety to ja chcę po 6 mz, zgodnie z zaleceniami.
Brawo za piękne bioderka!
Czyli na rehabilitację nie będziecie chodzić?

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora